Луната е в знак Телец до 02:41ч на 27 ноември Луната

...
Луната е в знак Телец до 02:41ч на 27 ноември
Луната
Коментари Харесай

Ден, в който се свързват небето и земята


Луната е в символ Телец до 02:41ч на 27 ноември

Луната в този земен знак внася известна умиротвореност в живота. Търпението и силата на волята нарастват. На напред във времето излизат материалните ползи и желания. Луната подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си. Чудесно време за решение на на практика въпроси. Добре е да се отсрочат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и предвидливост. Хората са леко апатични. Полезно е да се занимавате с изкуство – да пишете стихове, да пеете песни да рисувате и други сходни.

Гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята,  щитовидната жлеза в този момент са доста уязвими. Избягвайте да напъвате гласовите връзки, пазете гърлото от студени питиета, врата от стоене на течение, правете извършения за шията.

Лунен календар: продължава 13 лунен ден до 16:06ч

Денят е мистериозен и тайнствен, в който се отваря канал сред земята и небето. От езотерична позиция се освежава нашия енергиен ресурс, възобновяваме виталните си сили. Възможно е да научите нещо незнайно до момента. Числото 13 подхожда на съзвездието Змиеносец - назовава се още съзвездието на магьосниците. Предсказанията, получени в този ден, могат доста да трансформират ориста ви. Вслушвайте се в препоръките, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях.

Неблагоприятно време за всевъзможни инициативи. Този лунен ден дава огромен късмет да се работи над грешките и да се поправят. Днес могат да се повторят разнообразни обстановки от живота ви, които към този момент сте претърпели. Ако имате във вашето обграждане хора и след другарство с тях изпитвате неприятни усеща - възприятие на непълноценност, главоболие, стартирате да изпадате в меланхолия, това е идеалният миг да скъсате с тях връзки и да продължите напред.

В този ден процесите на подмладяване на организма са изключително дейни. Това е по този начин, тъй като насъбраната в първите две етапи на Луната сила към този момент е толкоз мощна в нашето тяло, че тя стартира да циркулира в него по затворен кръг, безусловно измива, пречиства, възобновява всички органи и системи. Консумирайте повече храна, съдържаща потребни субстанции - тя ще бъде изцяло усвоена. Движение на силата може да разбута някои дълбоки пластове на остарели психически проблеми. Не се вълнувайте. Отнесете се към тях умерено. Лош знак в този интервал е да се появят болки в стомаха - те демонстрират неправилността на вашите дейности.

Сексът би трябвало да е деен, само че в случай че авансово се чувствате изтощени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, тъй като ще навредите на здравето си. Липсата на полово предпочитание в 13 лунен ден или чувство за отмалялост е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои запаси и не сте разчели вярно силите си.

Следва 14 лунен ден от 16:06ч на 26 ноември до 16:41ч на 27 ноември

Това е най-мощният ден на месеца. Често носи със себе си неприятно въодушевление, ниско самочувствие. Не би трябвало да оставяте обаче тези усеща да ви превземат. Най-доброто средство против тях са точно интензивността, действието и физическото натоварване.

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР