Луната е в знак Телец до 00:16ч на 9 април.При

...
Луната е в знак Телец до 00:16ч на 9 април.При
Коментари Харесай

Ден за борба за лидерство

Луната е в символ Телец до 00:16ч на 9 април.

При Луната в Телец е по-лесно да се почувства сегашния миг, да усетите тялото си и да се насладите на всичките пет сетива. Това е отлично време за решение на на практика въпроси. Добре е да се отсрочат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и предвидливост. Хората в този момент са по-практично настроени, с материална настройка. Повече се интересуват от битието. Добре е да се срещате с близки и обичани хора. Шопингът добре се отразява на душeвността. Идеално време за гурме, за кулинарни опити, да опитате нови предписания, нови коктейли. Подходящо е да се поглезите с един релаксиращ и отпускащ масаж, да пеете и танцувате.

Избягвайте да пиете студени питиета, както и викането. Да се заобикаля хирургична интервенция в региона на гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята, щитовидната жлеза, защото в този момент са доста уязвими.

Продължава 2 лунен ден от 07:53ч на 6 април до 08:20 ч на 7 април

Доминиращ 3 лунен ден от 08:20ч на 7 април до 08:51 ч на 8 април

Символ на деня е леопард, подготвен за скок. Този лунен ден има доста мощна сила. Поради това е доста значимо нашите желания да бъдат ориентирани към съзидателното русло, към творчеството. Добрите намерения ще донесат позитивни резултати. Да се заобикалят прояви на експанзия, недоверчивост, подмолни дейности, преднамереност. Повишената подозрителност също не трябва да се позволява. Не мислете и не желайте зло на никого, тъй като вашият отрицателен подтик ще бъде обезателно предаден, само че той ще сътвори неприятности освен на този, към който е насочен, а преди всичко на вас самите. Отрицателните страсти, които изпитвате ще бъдат подкрепени и усилени неколкократно от силата на Луната. Меланхолиците ще станат по-уязвими и впечатлителни.

Не би трябвало да сте бездейни. Енергията търси излаз да излезе. Третият лунен ден е отлично време за взимане на сложни решения. Що се отнася до финансовите въпроси, по-добре е да ги отложите за по-късно - огромен е риска от загуба.

Хората стават елементарно раздразнителни и бързо може да се разгневят. Проявете схващане към околните си и колегата си. Не е положително време за изясняване на връзки. Това е ден за битка за водачество. Девиза на това лунно денонощие е: най-много самообладание и успокоение. Добре е да се прояви толерантност, миролюбие и доброжелателност.Отрицателните мисли би трябвало да бъдат трансформирани в позитивни.

Секса в този лунен ден би трябвало да бъде автентичен. Много уместно е да се прави някъде в необикновена конюнктура. Това ще придаде на любовните връзки нови безредици и ще разнообрази еротични усеща.

Подстригването в този ден дава обещание плодородно обновяване на личния енергиен капацитет, обезпечава се притокът на пари и позитивни страсти.

Покупки – Да се вършат покупки е извънредно нежелателно. Но в случай че въпреки всичко решите да купувате нещо, то проверете неведнъж качеството на добития артикул, с цел да няма след това проблеми.

Сънища – Към тях се отнасяйте като към директни инструкции за дейности. Образите би трябвало да се поясняват от позиция на това, до каква степен вярно употребявате предоставената ви сила и до каква степен вярно сте избрали пътя за реализиране на триумфа.

Днес е 18 безоблачен ден – Празничен и радостен ден, всичко би трябвало да вършиме с лекост и усмивка на разположение. Постарайте се да внесете в света повече естетика и наслада. Доставяйте наслаждение както на себе си, по този начин и на другите. Хубаво е да се смеете, да се радвате, да се радостните, да има развлечения, игри и занимания с децата, разпределяне на дарове. Препоръчва се да бъдете в приятна компания, да поддържате връзка с другари. Бъдете признателни и милосърдни. Живейте с всички в единодушие и мир. /novini.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР