Луната е в знак Стрелец, където ще остане до 21:02ч

...
Луната е в знак Стрелец, където ще остане до 21:02ч
Коментари Харесай

Днес не практикувайте секс, откажете се дори и от еротичния масаж

Луната е в символ Стрелец, където ще остане до 21:02ч на 6 април.

В такива дни настройката е идеалистична. Социалния и публичния живот се засилват. Лесно се усвоява всяка информация. Добре е освен да се усвояват нови познания, само че и да се предава опита на другите. Склонност да се търси правдивост. Пазете се от демонстрация на несъразмерен оптимизъм и горделивост. Благоприятно време за интелектуална и научна работа, за споразумяване на юридически каузи. Може да възникне предпочитание да се повеселите и да се разгори пристрастеност към хубавия живот. Освен, че Луната придава философска конфигурация на хората, има свойството да вдъхва креативен и обществен огън. Засилва желанието за пътешестване, за завършения, за живот.

Уязвими са кръвоносната система, черния дроб, жлъчката и тазобедрените стави.

Луната в Стрелец подготвя към търсене на удоволствия, само че смисъла на 19 лунен ден е спорно.

19 лунен ден стартира от 00:05ч и продължава до 01:02ч на идващия ден.
Денят е комплициран и елементарен по едно и също време. Време на компликациите. Прекарайте го както нормално прекарвате своите дни, само че бъдете по внимателни и деликатни. Ако още от сутринта се отбраните с молитва, нищо не ви заплашва. Подходящо време за рутинна работа.
Нищо не планирайте, не подписвайте контракти, не се запознавайте с нови хора. Не се занимавайте с проекти за бъдещето, нови хрумвания и планове или с това, което не разбирате. Днес не вземайте и не давайте пари на заем.

Увеличава се заплахата от контузии. Главната отбрана на деня е огънят. Внимавайте с електроприборите. Пазете се от пияни хора и сами не употребявайте алкохол, избягвайте да участвате в компании. Луната “затъмнява” разсъдъка.

Денят е добре да се посвети на обсъждане на своите действия и смирение. Ако сте отговорни пред някого, обезателно му се извинете. Удачен ден за работа над себе си, за отърваване от горделивост, илюзии, непознато въздействие. Критичен ден за психологично болните. Контролирайте парите и документите си, а в публичния превоз е желателно да държите ръцете си върху чантите. Пазете се от инсекти и най-вече от паякообразни. Може да се стигне до алергични реакции.

Добре е да се ядат кръгли плодове и зеленчуци и да се откажете от продълговатите (моркови, краставици). Всяка болест проявена през днешния ден, се нуждае от бърза реакция и като предписание медикаментозно лекуване. Тези заболявания не са тежки, само че са продължителни.
Отношения – Това, през което преминете в този ден, може да е прецизен индикатор на вашите същински ви връзки и инспекция за здравината на връзката. Неподходящо време за любовни трепети и срещи. Може без да желаете да обидите колегата си и да влезете в разногласия. В никакъв случай не предприемайте изясняване на връзките си. Не единствено, че няма да се разберете, само че още повече може да ги задълбочите.

Секс - Препоръките на всички астрологични школи е в 19-ти лунен ден да не се практикува никакъв секс! Дори от сексуален масаж е добре да се откажете.

Бизнес – Тежък интервал за бизнес. Не се предлагат настоятелен срещи и подписване на контракти.

Подстрижка – За предпочитане е да не се подстригвате, с цел да избегнете неприятности със здравето – мигрена, болежка в костите и ставите.

Сънища – От сънищата си не се бойте. Те нямат никакво отношение към действителния живот.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР