Луната е в знак Стрелец, където ще остане до 11:53ч

...
Луната е в знак Стрелец, където ще остане до 11:53ч
Коментари Харесай

От днес Юпитер става ретрограден

Луната е в символ Стрелец, където ще остане до 11:53ч на 10 март. Денят се отличава с прочувствена непоклатимост, блян към премереност и порядък. Хората имат по-философска настройка. В дните на Стрелеца стават по-изпълнителни към рекомендации. Пробуждат се такива качества като благотворителност, милосърдие, увереност. Появява се желанието да учим и поучаваме другите, да предаваме своя опит и познания. Обикновено по това време всеки желае да дава препоръки и да оказва помощ на другите. Засилва се възприятието за правдивост, почтеност, предпочитание да защитим близки и другари, по-слабите и беззащитните. Нараства потребността от придвижване, занимания с фитнес или спорт, физически труд, предпочитание за пътешестване.
Уязвими са тазовата и бедрената кост, седалищният нерв, като и вените, черен дроб, злобен мехур, кръвоносната система. Добре е да се заобикалят кръвопреливане, донорски процедури, оперативна интервенция на изброените органи като се изключи незабавните и животоспасяващи случаи.

22 лунен ден стартира от 01:17ч и продължава до 02:12ч на идващия ден. Символ на деня е Ганеша – богът на мъдростта, по тази причина това е ден на мъдростта и реализиране на нови познания. Време, когато пред човек се откриват необятни вероятности за постигане до щастието, само че от които е и нужно да се възползвате. В главата ви могат да нахлуят нови хрумвания и свежи истински решения.

Добре е да деянията своята благотворителност и милосърдие, да извършите подарък на някого, даже нещо дребно да е. Не би трябвало да се подхваща нищо ново, никакви дейности, от които да очаквате триумф. Не би трябвало да се рискува, тъй като това може да повлече след себе си доста непредсказуеми и неуправляеми събития. Не би трябвало да се претоварвате физически и прочувствено. Даденият интервал нормално минава без ексцесии, само че е допустимо да зародят и непредсказуеми обстановки. Избягвайте разногласия и спорове. Не се предлага да се работи доста през този лунен ден. Желателно е повече да почивате и да се наслаждавате на живота. Може да се заемете със самообучение, с повишение на квалификацията, четене на книги, учебници. Сега се ускоряват умствените качества.

Необходимо е да видите позитивната страна на всичко, което се случва с вас. Не бързайте да се разстройвате и да приемате неуспеха като неуспех. Опитайте се да погледнете на събитието в профил и ще видите, че решението ще изплува, в случай че деянията креативен метод и изключително, в случай че мислите ексцентрично.
Здраве - Обърнете внимание на кръста и таза. Пазете ги от контузии. Подходящо за оздравителни процедури, свързани със болести на костите и гръбначния дирек. Отделете задоволително време за медитация и разходка на чист въздух.

Сексът в този лунен ден може да бъде спокоен, муден и не толкоз деен. Прекрасен ден за зачатие.
Бизнес - Може да подписвате документи, сключване на договори, деликатно проучване на договорите. Неблагоприятно за търговия.
Благоприятно за всички типове покупки.
Подстрижка – Не се подстригвайте доста късо! Може след подстрижката в този ден да придобиете нещо ново, само че също по този начин може да натрупате няколко непотребни кг.
Сънища – В тях ще видите знаци, които ще ви оказват помощ да разберете в коя част от своята Душа би трябвало да внесете светлина и наслада. Опирайки се на знаците във вашия сън, старайте се да разберете къде непрекъснато допускате неточности и кое ви пречи да усетите пълноценно насладата от битието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР