Луната е в знак Стрелец до 21:40ч на 8 август Луната

...
Луната е в знак Стрелец до 21:40ч на 8 август
Луната
Коментари Харесай

Енергията на деня трябва да се направлява само в съзидателни и конструктивни дейности

Луната е в символ Стрелец до 21:40ч на 8 август

Луната в този момент придава на човек идеалистична настройка, податливост към философстване, усилва желанието му да покаже своята подготвеност. Увеличава се жаждата за завършения и желанието да се отпътува някъде. Ставаме всеки по собствен метод, малко идеалисти: мечтаем за по-добри времена, вършим проекти за отмора, търсим нови способи за решение на проблеми. Тези лунни дни са удобни за придобиване на нови познания, на нови умения. 

Уязвими са черния дроб, бедрата, региона на таза, кръвоносната система. Внимание: Въздържайте се от процедури за кръводаряване и кръвопреливане. Рискът от произшествия се усилва, изключително в планините и подземен. Увеличават се пътно-транспортните катастрофи. 

Луната минава на луфт от 13:31ч до 21:40ч. Това време е неефективно и няма да получите лунната поддръжка в делата си. Не започвайте нищо значимо. 

В 21:40ч Луната минава в символ Козирог.

Лунен календар: Продължава 11 лунен ден до 17:59ч на 8 август

Денят има мощна сила. В човек се пробужда голяма мощ, която би трябвало да бъде отправена към съзидание. Всичко, което започнете в този момент, би трябвало да бъде доведено до край. Не се предлага бездейност, само че и да се претоварвате е несвоевременно. Да не се подхващат рисковани действия. 

Енергията в това лунно денонощие е освен дейна, само че и нападателна и би трябвало да се направлява в съзидателни и градивни на практика действия. Всичко би трябвало да се прави с огромно внимание. Най-важното нещо в този момент е оптималната централизация върху духовната сфера. 

Не рискувайте с нови планове и избягвайте значими въпроси. Сега може да се стартират единствено такива каузи, които изискват цялостна физическа и психическа отдаденост. Всичко, което започнете в този момент, би трябвало да бъде доведено до край. Препоръчително е да се откажете от опериране с огромни суми пари, само че дребните финансови каузи ще имат удобен излаз. 

Ден рисков за взаимоотношенията. Да се заобикалят разногласия и кавги. Не е ясно кое деяние до какво ще докара. Дори почтено казана дума може да провокира пристъпи на яд. Реакциите са непредсказуеми. Приемайте ставащото като неизбежна част от ориста без да се противите. 

Енергията на този ден подготвя да се прави положително за другите. Проявата на усеща към близки или другари ще помогне да се оправят влошени връзки. В 11 лунен ден се предлага да извършите непредвидени изненади на околните си хора и да се погрижите за тях.

Бъдете деликатни с режещите принадлежности. Паднали на земята в същото време вилица или нож предвещават близка заплаха. 

Подстригването ще освободи непотребната отрицателна сила.

Ако възникне болест в 11 лунен ден, това е сигнал, че не обичате задоволително тялото си. Болестите в този интервал за мъжете са незначителни, а при дамите могат да доведат до затруднения. Полезно е да се вършат дълги разходки. 

Следва 12 лунен ден от 17:59ч от 8 август до 19:06ч на 9 август

Предразполага към положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си.

Слънчев календар –21 безоблачен ден - Денят има мощна сила. Свързан е с безконечния и безконечен кръговрат на природата. Много мощен, в това време и забавен ден, в който можете да се сблъскате с незнайни сили. Можете да срещнете хора, свързани с вас кармично. Бъдете предани на своя дълг, правилни на правилата си, почтени в връзките си, изпълнявайте своите обещания, не говорете прекомерно доста.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР