Луната е в знак Стрелец до 18:37ч на 25 май

...
Луната е в знак Стрелец до 18:37ч на 25 май
Коментари Харесай

Време за наслада от всички нюанси на земния живот

Луната е в символ Стрелец до 18:37ч на 25 май

Хората в този момент са по-философски настроени, стават по-изпълнителни към рекомендации. Пробуждат се такива качества като благотворителност, милосърдие, увереност. Засилва се възприятието за правдивост, почтеност, предпочитание да защитим близки и другари, по-слабите и беззащитните. Нараства потребността от придвижване, занимания с фитнес или спорт, физически труд, предпочитание за пътешестване. Социалния и публичния живот се засилват. Сега елементарно се усвоява всякаква информация. Ограниченията се понасят мъчно. Ентусиазмът, само че и недоволството от избрани неща, са движещите сили за смяна.

Уязвими са тазовата и бедрената кост, седалищният нерв, като и вените, черен дроб, злобен мехур, кръвоносната система. Не натоварвайте черния дроб с алкохол и мазна храна.  Не би трябвало да се ядат ябълки, може да провокират разстройство на стомаха. 

Луната е на луфт от 17:48ч до 18:37ч., след което влиза в символ Козирог.

Лунен календар: продължава 17 лунен ден до 23:23ч 

Под тази луна няма място за горест и тъга, това е време за приятност от всички нюанси на земния живот, неговите цветове, звуци и аромати. Днес би трябвало да се лее река единствено от обич. Повече се веселете и се смейте! Повече се движете – танцувайте, пейте! Правете това, което ви се прави. Разрешете на дребното дете вътре във вас да чества. Благоприятен ден за контакти, за пътешестване. Бъдете разкрепостени, отдайте се на насладата от битието. 

На този лунен ден в антична Гърция са устройвали свещените вакханалии и е бил отдаден на господ Дионисий. Ден за вътрешна независимост, разкрепостеност, изоставяне на задръжките, забавление и наслада.  Луната освобождава хората от всевъзможни стеснения и комплекси. 

На този ден е добре да разкриете от себе си най-хубавите си страни, да покажете обич към живота и всичко, което ви заобикаля, да се радвате всяка минута, да давате топлота и деликатност на другите. Денят е енергийно кондензиран и тези, които са развити духовно могат да получат откровения и има опция да познаят същинската обич. 

Пасивен ден, обвързван с интуитивното знание, екстаза, преображението. Добър и благополучен ден, на реализиране на вътрешна независимост, наслада от съществуването. Счита се, че е обвързван със Слънцето, по тази причина би трябвало да бъдете великодушни, да доставяте наслада и да не отказвате нищо на децата и хората, които обичате.

Не бива да се потискат инстинктите, само че разкрепостяването не трябва да стига до вилнеене, цинизъм, безочливост и пиене. Енергията е нужно да се направлява в съзидателното русло, да се разкрие душата в творчеството или любовта. Необходимо е да има естетика във всичко. Не би трябвало да се напрягате, да нервничите. Всяка работа би трябвало да носи наслаждение. Сега не трябва да се живее по проект, тъй като всичко може да се получи не по този начин, както сте го възнамерявали.

В този лунен ден е хубаво да се пие алено вино. Най-доброто време да си устроите дребен фамилен празник, да се съберете цялото семейство даже без мотив и да се насладите на общуването. Прекрасен ден за обич и фамилиарност. 

Удачен ден за всевъзможни покупки. Важното е да изпитвате наслада и да сте в приповдигнато въодушевление, когато придобивате закупеното. 

Следва 18 лунен ден от 23:23ч на 25 май до 00:17ч на 27 май

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР