Луната е в знак Стрелец до 07:49ч на 4 юли.

...
Луната е в знак Стрелец до 07:49ч на 4 юли.
Коментари Харесай

Ден, в който молитвите, ако са искрени се сбъдват

Луната е в символ Стрелец до 07:49ч на 4 юли.

В такива дни настройката е идеалистична. Социалния и публичния живот се засилва. Лесно се усвоява всяка информация. Добре е освен да се усвояват нови познания, само че и да се предава опита на другите. Склонност да се търси правдивост и страната на правото. Пазете се от демонстрация на несъразмерен оптимизъм и горделивост. Стремеж да се получи самопризнание, да се блесне пред другите със познания. Ограниченията се понасят мъчно. В такива дни особена сила имат настойките направени собственоръчно от тревите хармониращи със знака Стрелец. Това са жълт кантарион, култивиран чай (салвия) и бял равнец.

Уязвими са черен дроб, бедрата, седалищният нерв.

От 16:07ч до 07:49ч на 4 юли Луната се движи на луфт. Нищо ново да не се стартира. Не подписвайте контракти, не купувайте скъпи движимости. Може да довършвате започнатото, да се занимавате с ежедневната си работа или да почивате.

Доминиращ 12 лунен ден до 19:39ч на 3 юли

Обикновено минава спокойно и умерено. Изисква се избрана централизация. Нужно е да се вслушваме в своите чувства, а не да ги проучваме. Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, тъй като всичко може да се обърне наобратно.

Денят подготвя към положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си. Затова да се ядосвате и гневите е извънредно противопоказно. Не би трябвало да спорите, да обиждате или да се жалвате от ориста. Може да заседнете в това положение за дълго.

Общуването се отразява удобно. Може да установявате връзки, да вършиме отстъпки, да стигате до помирение. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и състрадание, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари родственици, родители, навестете заболели другари. Окажете помощ на непряк човек, да вземем за пример да преведете бабичка през улицата, да помогнете на някоя майка с количката.

Не се претоварвайте с тежки тренировки, само че можете да си извършите лек масаж. Полезно е за занимания с йога и други източни практики. Идеално време за уединени практики, за клетви за безмълвие и медитации, както и за молитвени практики. Молитвите отправени в този ден, в случай че са откровени, обезателно се сбъдват. Посетете черква, запалете свещ за живите и упокой на мъртвите, които са ви били близки и скъпи.

Сърцето е най-уязвимия орган денем. В множеството случаи проблемите с него могат да бъдат провокирани по психически аргументи. Хората, които пият алкохол да не прекаляват с него. Обратно - на тези, които не пият или пият малко се предлага нещо здраво - водка, коняк, уиски, само че не повече от една чашка. Основните проблеми със здравето могат да бъдат провокирани от яд и прочувствено напрежение.

Денят носи триумф и шанс на този, който е кадърен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена.

Сексът в дванадесети лунен ден би трябвало да бъде, колкото може повече нравствен. Важни са не толкоз техническите умения, които имате, колкото деянията на обич, деликатност, добрина и схващане.

Подстрижката в същото време усъвършенства здравето, освобождава ви от обидите и притегля благосъстояние.

Следва 13 лунен ден от 19:39ч на 3 юли до 20:44ч на 4 юли

15 безоблачен ден - Съдбоносен ден – време за довеждане докрай на един стадий и започване на нов. В този ден могат да станат събития, които да дефинират по-нататъшната ви орис, само че подтик дават точно връзките. Случайно запознанство, необяснима благосклонност, подписана договорка могат съществено да трансформират живота ви. И освен персоналния. Обръщайте внимание на всички дреболии, да не се подценяват знаменията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР