Луната е в знак Скорпион от 03:24 ч. Не трябва

...
Луната е в знак Скорпион от 03:24 ч. Не трябва
Коментари Харесай

До 14:44 часа утре не се подстригвайте!, астролозите не дават

Луната е в символ Скорпион от 03:24 ч. Не би трябвало да се вземат бързи решения, защото те изхождат не от положително въодушевление, а от депресивни претекстове и печални мисли. Такива решения като предписание са нежизнеспособни и водят до противоположният резултат. Вместо да разгадаем казуса, ние го заплитаме още повече.

В никакъв случай да не се работи с порив към злото. Ако решите нещо да предприемете, по-добре изчакайте и придвижите замисленото през идващият лунен интервал. По-скоро вашето ненадейно предпочитание е ответна реакция под напора на някакво напрежение и в случай че въпреки всичко го реализирате, в следствие ще се окаже, че ви носи повече оскърбление, в сравнение с задоволство. Бъдете във всичко благоразумни. Настройвайте се към позитивно мислене. Усмихнете се на неудачите и безизходните обстановки и в същия този момент камъкът в сърцето ви ще се окаже белоснежен блестящ лотос на вашето прояснение.

Уязвими са половите органи. Пазете се от контакти с малко познати сътрудници. Нараства вероятността от венерически болести.

7 лунен ден продължава до 13:45 ч –Удачен за бързи и краткосрочни каузи. Не би трябвало да се слага начало на нещо дълготрайно. Само делата и дейностите, които са обективни могат да бъдат доведени до крайната си цел. Счита се за вълшебен ден. Ден за работа със словото. Ако вие не умеете да работите със словото, по-добре мълчете. В този ден природата незабавно откликва на всяка произнесена дума. Всичко казано може да се претвори в живота, за това би трябвало да се внимава какво приказваме. Желателно е да се четат молебствия и мантри. Да не се изричат проклятия.

8-ми лунен ден стартира след 13:45 ч и продължава до 14:44 ч на идващия ден. В този ден е значимо бързо да умеем да решаваме проблемите. Не би трябвало да им оставяме време за развиване. Даже най-малките разногласия би трябвало да успеем да изгладим, тъй като от тях може да се получи сериозен спор и да се стигне до злост един към различен. Подходящо за потегляне на път, за контакти, за възобновяване на правдивост. Не бива да се сплетничи, нито да се злослови в този ден, написа ПИК. Старайте се да не преразходвате силата си. Голяма е вероятността за това. Вслушайте се в гласа на своята вътрешен глас.

Време за обновяване, ликвидиране, преход в ново качество. Добре е да се очистите от всичко, което ви тегли обратно: душата - от предходни грехове, тялото - от токсини, дома от ненужни и остарели движимости. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало.

Секс - В интимните връзки би трябвало да сте доста деликатни в 8 лунен ден. Най-добре е да го избегнете и единствено може да се отдадете на четене на книги и теоретично асимилиране на полови техники. Дори да чувствате предпочитание и сили да го осъществите, добре е да се въздържате. Сънищата на 8 лунен ден (виж времето) са движимости, сбъдват се бързо. Хубаво е да запомните какво сте сънували. Сънищата са доста значими в този момент, тъй като могат да дадат отговор на измъчващи ви въпроси.

Подстрижка – Може да се подстригвате единствено до 13:45 ч, по-късно не се предлага до 14:44 ч на идващия ден.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР