Луната е в знак Скорпион от 02:23 ч. до 11:09

...
Луната е в знак Скорпион от 02:23 ч. до 11:09
Коментари Харесай

Днес това, което пожелаете ще ви се сбъдне

Луната е в символ Скорпион от 02:23 ч. до 11:09 ч. на 24 август

Труден интервал, в който нараства напрежението, истеричността, прочувствената неустойчивост. Конфликтните обстановки се случват съвсем на всяка крачка, вътрешната настъпателност у хората е подготвена да избие когато и да е. Възможно е дори забравени обиди да избухнат с нова мощ. Хората наподобяват неуправляеми, раздирани от негативни усеща и отрицателни страсти. Затова би трябвало всеки да се стреми към самообладание и благосклонност.

Енергията на Скорпиона оказва мощно въздействие върху пикочно-половата система. Най-уязвими са половите органи, аналните отверстия и правото черво. Особено да бъдат деликатни бременните дами. Повишава се заплаха от преждевременно раждане. Да се сведе до най-малко физическото натоварване, написа Ивелина Пенчева в novini.bg.

Лунен календар: продължава 6-ти лунен ден до 12:29 ч.

Следва 7-ти лунен ден от 12:29 ч. на 22 август до 13:37 ч. на 23 август

Подходящо е по опция да се прекара времето на мира, вкъщи, в размисъл. Старите проблеми се нуждаят от нови решения, само че те надали ще бъдат открити в този момент. Може да ви предизвикат, само че вие внимавайте и не произнасяйте неприятни и неприлични думи. Като цяло е по-добре през днешния ден да се приказва по-малко, да не се споделят непотребни неща. Силата на думите през този лунен ден нараства доста и има изключително огромно значение. Цялата природа в този момент е доста дружелюбна към всяка казана дума, даже инцидентно произнесена и може да бъде осъществено.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР