Луната е в знак Скорпион, където ще остане до 23:10ч

...
Луната е в знак Скорпион, където ще остане до 23:10ч
Коментари Харесай

Желателно е да се прекара денят в мир и уединение

Луната е в символ Скорпион, където ще остане до 23:10ч на 7 януари.

Активират се процесите формиращи нашите усеща. Самочувствието ще влияе най-много на прочувствената сфера. Подсъзнанието ще заостри вниманието към сферата на желанията. Трябва да се управлява положението на виталния тонус. Повишена нервна възбудимост и промени в настроението. Постепенно стартира да се натрупва напрежение. Хората ще са по-малко търпеливи, повече капризни и нападателни. Затова интервалът е прекомерно конфликтен. Денят е обвързван с подражанието, пасивното следване на непознатите мисли. Всеки би трябвало да работи над своите неприятни и нечисти мисли, да развива обективност за света, да се постарае да се види от страни. Лекият флирт по това време повдига настроението.

Уязвими са половите органи и дебелото черво.

Лунен календар: 25 лунен ден от 02:37ч на 6 януари до 03:46ч на 7 януари

Символ на деня са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи силата и живота от една страна и загубата на сила и гибелта от друга. Девиз на деня е “Бързай постепенно ”. Правете всичко постепенно, не бързайте. В този ден хората не кипят от сила, усещат прочут мързел и незаинтересованост. 

Избягвайте всяка интензивност, припряност, суетност. Не би трябвало да стартирате нищо ново, само че би трябвало да завършите започнатото. Да не се вършат нови проекти. Не хабете непотребни сили. Да се заобикалят инцидентните контакти.

Ден на бездейност, уединение и покой. Подходящо време за концентриране, самовглъбяване. Опитайте се да видите всяка една обстановка в дълбочина. Вслушвайте се във вътрешния си глас, размишлявайте върху живота си и това, по какъв начин вие възприемате света. Следете знаците денем и ги възприемайте като напътствие за нещо. 

Душевният свят в този момент е уязвим и сензитивен към непознатото вмешателство. Избягвайте тематики за персоналния си живот. Дори събеседникът ви да е сериозен и благонадежден човек, не се предлага да разголвате душата си. Трябва да придобиете способността да обичате себе си, само че не нарцистично, а да приемете себе си с всички плюсове и минуси. 

Ден за ликвидиране от шлаките - физически и духовни. На болести зародили през днешния ден би трябвало да се обърне съществено внимание, да се окаже своевременна помощ, тъй като нещата могат доста да се усложнят.

Противопоказно е да се използват медикаменти, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото в този лунен ден са ушите, не би трябвало да ги чистите, да ги пробивате, да се оперират. 

Бърз секс в този момент не се предлага. Подходящ е чувственият и муден секс. Може да създадете сантиментална конюнктура със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовна игра да се пие малко алено вино, след това започнете с разпускащ масаж. 

Подстрижката е извънредно нежелателна. Поставя под опасност физическото и психическо положение. 

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР