Луната е в знак Скорпион до 23:05ч на 6 май. Енергията

...
Луната е в знак Скорпион до 23:05ч на 6 май.
Енергията
Коментари Харесай

Общият енергиен спад обхваща всички страни на човешкия живот

Луната е в символ Скорпион до 23:05ч на 6 май.

Енергията на този интервал работи на подсъзнанието на индивида, ускорява се емоционалността, мъчно се управляват страстите. Докато Луната е в Скорпион, завесата, която разделя съзнанието от подсъзнанието, се отваря. Ние сме по-склонни да улавяме  детайлите от нашия живот наяве/насън от всеки различен ден. Сянката на Скорпиона лимитира страстите, до момента в който не се втурне като вулкан. Има обаче светлина, която може да бъде импортирана в този мрак. Светлината на осъзнаването е нашият лидер! Дишайте надълбоко и знайте, че осъзнаването на нашите усеща и потребности е изцелението, което търсим. Осъзнаването ни тласка да вършим верните неща. Възползвайте се от това време, тъй като това е благословията на звездите и тази фаза на Луната ни дава опция да проучваме психическите си дълбини и да възкръснем като феникс от пепелта!

Не би трябвало да се вземат бързи решения, защото те изхождат не от положително въодушевление, а от депресивни претекстове и печални мисли. Такива решения като предписание са нежизнеспособни и водят до противоположният резултат. Вместо да разгадаем казуса, ние го заплитаме още повече. Да се заобикалят устремите към злото.

Уязвими са половите органи и дебелото черво. Избягвайте тежката храна. При бременност да се заобикалят и най-малките натоварвания.

Луната е на луфт от 17:39ч до 23:05ч, след което минава в символ Стрелец.

Лунен календар: продължава 16 лунен ден до 21:44ч

В този ден се реализира равновесие и естетика сред физическото и астралното тяло. Добре е във всичко да се търси златната среда. Благоприятно е да се медитира върху знаците на лунния ден - пеперудата, гълъба.

Денят не се отличава с интензивност, способства тихата и спокойна атмосфера. Вселената предлага нищо да не се подхваща. Колкото и да се стараете, особени резултати няма да постигнете. Общият енергиен спад обгръща всички страни на човешкия живот. Получава се нещо като „ мъртъв интервал ”.

Днес имат право на отмора единствено тези, които фактически заслужават, които предните дни са работили. А тези, които са бездействали, могат да почувстват спад във физическата и моралната мощ. При тях ще липсва всякакво предпочитание, ще имат изменчиво въодушевление, целият свят ще им е крив и ще са непрекъснато раздразнителни. Но повода за всичко това са самите те.

Бъдете кротки и мирни, не започвайте да изяснявате връзки с никого. Не се дръжте предизвикателно. Запазете равновесие и успокоение. В този ден не би трябвало да се крещи и да се държите безогледно. Не бива да се нарушава хармонията на деня, каквото и да се случва.

Време за контакти с природата, разходки, пътешестване. Ако се замърсят облеклата, даже едно петънце да се появи, това е симптом за духовна нечистотия. Ден за възобновяване на кръвта. Болестите на този лунен ден имат психическа природа. Да не се ядат гъби и храна от скотски генезис, както и артикули, които имат фалически тип, да вземем за пример краставици, моркови, банани и други

Не е уместно за покупки, подстрижка и за полови връзки и дори съпрузите би трябвало да го помнят това. Това е ден за отдих във всевъзможен смисъл.

Следва 17 лунен ден от 21:44ч на 6 май до 23:00ч на 7 май
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР