Луната е в знак Скорпион до 21:53ч на 29 март.Постепенно

...
Луната е в знак Скорпион до 21:53ч на 29 март.Постепенно
Коментари Харесай

Денят е като огледало, в което се отразяват всички наши мисли, действия, желания и страхове

Луната е в символ Скорпион до 21:53ч на 29 март.

Постепенно стартира да се натрупва напрежение. Енергията в дните на Скорпиона работи на подсъзнанието на индивида, пробужда в него странни интуиции и го лишава от способността да управлява своите страсти. Денят е обвързван с подражанието, пасивното следване на непознатите мисли. Всеки би трябвало да работи над своите неприятни и нечисти мисли, да развива обективност за света, да се постарае да се види от страни.

Всяка демонстрация на експанзия, горделивост и негативизъм могат да се проявят в близко бъдеще против вас. Дори към вас да царува атмосфера на напрежение и нервна възбудимост, вие би трябвало да останете спокойни и индиферентни, доброжелателни и мъдри.

Енергията на Скорпиона оказва мощно въздействие върху пикочно-половата система. Уязвими са половите органи и дебелото черво. Избягвайте тежката храна. Бременните да заобикалят и най-малките натоварвания.

Лунен календар: продължава 18 лунен ден до 22:16ч

Ден на „ мъртвата ” вода. Принципът на „ мъртвата “ вода е да се обърне времевия поток от бъдещето към предишното, от следствията към аргументите.

Символ на 18 лунен ден е огледалото и денят е като огледало, в което се отразяват всички наши мисли, дейности, стремежи и страхове. Важно е да бъдете сдържани и скромни, с цел да няма „ връщане “. Въпреки това, ще бъде мъчно да се лимитират страстите, доста хора в близост като че ли смъкват маските си. Символичен воин на този лунен ден е Алиса от огледалния свят. Отношението на хората и събитията на деня отразяват нашата вътрешна същина, демонстрират грешките, над които би трябвало да работим. Може да се появи незаинтересованост, прочувствена или физическа уязвимост. Бъдете внимателни и благоразумни.

Неблагоприятен ден за деловите хора и за бизнеса. Решението на финансовите въпроси е по-добре да се отсрочи. Новите каузи са неудачни. Активните каузи се позволяват, само че не са целесъобразни. Може да се занимавате с креативна работа.

Денят не подхожда за другарство. Изясняването на връзките още повече ще се заплетат. Може денят да се окаже тежък за фамилните връзки. Възможно е някой от околните ви да е в неприятно разположение на духа. По тази причина би трябвало да се прояви най-много успокоение и деликатност, с цел да не се разраснат проблемите. Бъдете деликатни в желанията си – промъкващото се възприятие на всепозволеност и мощ в този момент е лъжливо. Важно е да запомните, че хората могат да бъдат по-чувствителни и прочувствено уплашени сега. Важно е да почитате възприятията на другите и да намерите баланс сред личните си потребности и потребностите на другите.

Подходящо е за малко пътешестване и промяна на ситуацията. Секс не се предлага. Да се заобикаля зачатие. Неудачен ден за встъпване в брак.

Осемнадесетият лунен ден се характеризира като време на намаляваща сила и повишение на вътрешното налягане. Това може да докара до увеличение на прочувствената и физическата отмалялост. Заболяванията зародили в този ден, постоянно са лъжливи и рискови. Лекува се не същинската болест, защото тя е скрита, замаскирана. Лечението би трябвало да се организира деликатно, защото процеса може да бъде непредсказуем и е належащо да се избере подобаващото лекарство. Уязвими са бъбреците, бедрата и пикочен мехур, панкреас, ендокринна и пикочна система, кожата. Има наклонност към отравяне на кръвта, шлаките се отстраняват едва. Не би трябвало да претоварвате бъбреците, би трябвало да се пият по-малко течности, да не се яде тежка храна. Особено деликатни би трябвало да бъдат диабетици и пациенти с панкреатит, да внимават при хранене.

Грижите за растения по-добре да отложите.

Следва 19 лунен ден от 22:16ч на 28 март до 23:24ч на 29 март

https://novini.bg/

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР