Луната е в знак Скорпион до 15:55ч. Все още важат

...
Луната е в знак Скорпион до 15:55ч. Все още важат
Коментари Харесай

Пазете се от ниски помисли, гневни изблици и не започвайте важни и сериозни дела

Луната е в символ Скорпион до 15:55ч. Все още важат препоръките от през вчерашния ден. Не би трябвало да се вземат бързи решения, защото те изхождат не от положително въодушевление, а от депресивни претекстове и печални мисли. Такива решения като предписание са нежизнеспособни и водят до противоположният резултат. Вместо да разгадаем казуса, ние го заплитаме още повече. В никакъв случай да не се работи с порив към злото. Ако решите нещо да предприемете, по-добре изчакайте и придвижите замисленото за времето по-късно. По-скоро вашето ненадейно предпочитание е ответна реакция под напора на някакво напрежение и в случай че въпреки всичко го реализирате, в следствие ще се окаже, че ви носи повече оскърбление, в сравнение с задоволство. Бъдете във всичко благоразумни. Настройвайте се към позитивно мислене. Усмихнете се на неудачите и безизходните обстановки и в същия този момент камъкът в сърцето ви ще се окаже белоснежен блестящ лотос на вашето прояснение.

Луната през днешния ден се движи на луфт от 09:17 до 15:55ч. Много неща, които се случват в този интервал, могат да бъдат обречени на неуспех или изобщо да не се случат по този начин, както бихме желали. Влиянието на този астрологически фактор не би трябвало да се подценява, защото може да помогне на всеки от нас да избегне доста неприятности и проблеми.С една дума, не започвайте нищо значимо. Добре е обаче да се подават данъчни заявления точно в този момент, с цел да нямате в бъдеще проблеми и да не ви ревизират.

Луната минава в символ Стрелец в 15:55ч. и ще остане там до 04:22 на 11 февруари. В дните на Стрелеца настройката става идеалистична. Лесно се усвоява всяка информация. Добре е освен да се усвояват нови познания, само че и да се предава опита на другите. Хората демонстрират податливост да се търси правдивост и страната на правото. Пазете се от демонстрация на несъразмерен оптимизъм и горделивост. Ограниченията се понасят мъчно. Не натоварвайте черния дроб с алкохол и мазна храна. Да не се преяжда. Уязвими са тазобедрените стави.
23 лунен ден стартира от 01:32ч – Напълно безвреден интервал, само че може да стане и рисков, в случай че човек бърка и прави неправилни дейности. Имате действителни шансове както да решите своите проблеми, по този начин и да си създадете нови.

Човек приема спомагателна сила в този ден, с цел да може да се приготви за прехода в новата лунна фаза, да може да приключи започнатите си каузи, да оправи старите си неточности, които не би трябвало да се придвижват в новия цикъл. Трябва да има самоконтрол. Съсредоточете се върху своите цели. Време за дейни дейности, само че гледайте да не превърнете тази интензивност заради неспокойствие в настъпателност. В противоположен случай пораждат проблеми. Активността би трябвало да визира вашият външен живот, а вътрешно е по-добре да запазите успокоение. Добре е да се разчистите с задълженията си. Противопоказни са всевъзможни опасности и случки. Пазете се от ниски намерения, гневни прояви, не започвайте значими и съществени каузи.

Този ден се отличава с висок енергиен заряд, само че потока на силата е извънредно неустойчив. До самия лимит е изпълнен както с интензивност, по този начин и с експанзия. По тази причина избягвайте места, където има стълпотворение на хора, нощни заведения, игрища и други, защото държанието на хората ще бъде непредсказуемо. Създава се усещане, че хората сами предизвикат и търсят кавги, разногласия, разправии. Тъй като на огромна част от хората, енергийната конструкция не е приведена в естетика, поражда резултат на претоварване и мъчно ще могат да се оправят с мощното енергийно поле предавано от Луната.

Желателна е вегетарианската диета. Полезно е еднодневното недояждане и процедурите по изчистване на организма. Подходящи са млечните артикули. Добре е да се въздържате от алкохол и от месна храна. Както е известно те покачват агресивността.

Отношенията в фамилията може да се окажат прекомерно напрегнати, защото в този момент е мъчно да се запази дипломатичност в тях. В персоналните връзки е допустимо да се проявят усеща като ревнивост злоба, засегнатост, искания заради неизпълнени обещания или друго. Ако решите да споделите мислите си, имайте поради, че няма да бъдете разбрани вярно.

Сексът в този момент е противопоказен, защото подкопава здравето.

За бизнеса е комплициран интервал. Както и в останалите сфери, може да постигнете поставените цели, само че може да имате и неприятности. Всичко зависи от правилността на дейностите ви. Началниците е добре да се самоконтролират и да не упражняват властта си над подчинените си. Да не им крещят и да не назначават санкции.

Подстригването е противопоказно. Може да донесе по-късно неприятности.

Сънищата демонстрират, до каква степен сте хармонична персона и до каква степен сте постигнали вътрешно равновесие. Това, което видите насън, демонстрира вашето същинско отношение към себе си.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР