Луната е в знак Скорпион до 07:05ч на 30 септември Енергията

...
Луната е в знак Скорпион до 07:05ч на 30 септември
Енергията
Коментари Харесай

Денят трябва да се прекара в спокойна доброжелателна атмосфера


Луната е в символ Скорпион до 07:05ч на 30 септември

Енергията на този интервал работи на подсъзнанието на индивида, ускорява се емоционалността, мъчно се управляват страстите. Не би трябвало да се вземат бързи решения, защото те изхождат не от положително въодушевление, а от депресивни претекстове и печални мисли. Такива решения като предписание са нежизнеспособни и водят до противоположният резултат. Вместо да разгадаем казуса, ние го заплитаме още повече. В никакъв случай да не се работи с порив към злото. Ако решите нещо да предприемете, по-добре изчакайте и придвижите замисленото за времето по-късно. Бъдете във всичко благоразумни. Настройте се към позитивно мислене.

Уязвими са половите органи и дебелото черво. Избягвайте тежката храна. При бременност да се заобикалят и най-малките натоварвания.

Лунен календар: 5 лунен ден от 11:08ч на 29 септември до 12:23ч на 30 септември

Денят не е неприятен, само че доминира непотребна импулсивност. Творческата интензивност е добра. Това време е за синтезиране на противоположностите, по тази причина не се учудвайте, в случай че ви става ту добре, ту зле, ту радостно, ту печално. Вашата задача е вярно да съчетаете тези противоположности и да постигнете равновесие. Идеално време да се внесат промени в личната действителност. Възможно е в този ден да се срещне огромната обич.

Бъдете чисти в своите намерения. Добре е да се прекара денят в спокойна доброжелателна атмосфера. Дори да ви е тежко през днешния ден, не пренасяйте товара си върху другите. Приемете умерено всичко, което ви се случва и с времето ще видите, че е било за положително.

Не е уместно да се стартират съществени каузи. Няма да донесат упования триумф. Избягвайте събеседване за нова работа, защото може да приключи с неуспех. Не влизайте в разногласия с началниците си.

Направените в този ден заключения са верни. Делата, стартирани с благи планове е належащо да се доведат до край или да не се стартират. Добре е да се връщат старите задължения във всевъзможен аспект. Така може да се избегнат неприятности. Хубаво е да се тръгне на път, да бъдете навън (ако е възможно).

 Относно храненето се доверете на инстинкта си. Уязвим е стомаха и храносмилателният тракт. Внимавайте с храната. Във всеки случай не е добре да гладувате, само че може да си изберете подобаваща диета. Счита се, че в този ден храната се усвоява без излишък и изцяло се преобразува в тъканите на организма.

Сексът в този лунен ден може да се счита за целителен. Препоръчително е да е сантиментален и гальовен. Натрупаното напрежение и стрес се трансформират в чистата сила на насладата и любовта. Сложните пози е добре да се заобикалят, защото в енергийната конструкция на човек стават всякакви промени и не би трябвало да им се пречи. Лунният ден е подобаващ, само че Луна в Скорпион прави уязвими половите органи, по тази причина бъдете доста внимателни или се откажете да го практикувате.

Подстригването дава подтик към креативна реализация. Подобрява душевното положение. Благодарение на нея може да се освободите от депресивното положение. Способства ускоряването на растежа, засилва гениите и качества, които преди този момент не са се проявявали.

Покупки – Може да купувате всичко, каквото ви се желае – от най-малкото до най-голямото, от битова техника, до детски играчки. Ако купите облекла или обувки, то ще ги носите дълго.

Слънчев календар – 13 безоблачен ден - Подходящо е за интелектуални занимания. Може да решавате логичен задания, кръстословици. Добър ден за всевъзможни игри, в които взе участие мозъка. Днес елементарно може да станете жертва на психо-енергийни офанзиви (чужда злоба и ненавист), по тази причина се погрижете за личната си отбрана посредством молебствия и защитни техники. Добре е да стартира цикъл за ликвидиране на физическото тяло и за освобождение от отрицателна сила.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР