Луната е в знак Скорпион до 02:35ч на 7 октомври

...
Луната е в знак Скорпион до 02:35ч на 7 октомври
Коментари Харесай

Добре е да се прекара денят в уединение и “нищонеправене”

Луната е в символ Скорпион до 02:35ч на 7 октомври

Ключовите думи за дните на Скорпион са: половост, импулсивност, ревнивост, риск, сдържаност, прозорливост, пристрастеност, сензитивност, досетливост, прозорливост. Опасен интервал, в който нараства напрежението, истеричността, прочувствената неустойчивост. Конфликтните обстановки се случват съвсем на всяка крачка, вътрешната настъпателност у хората е подготвена да избие когато и да е. Възможно е дори забравени обиди да избухнат с нова мощ. Хората наподобяват неуправляеми, раздирани от негативни усеща и отрицателни страсти. Затова би трябвало всеки да се стреми към самообладание и благосклонност.

Енергията на Скорпиона оказва мощно въздействие върху пикочно-половата система. Най-уязвими са половите органи, аналните отверстия и правото черво. Каквото и да вършиме в дните на Скорпион за тези елементи на тялото е добре, ще има двойно позитивен, предпазен и лековит резултат. Да се сведе до най-малко физическото натоварване.

Лунен календар: продължава 3 лунен ден до 10:02ч

Следва 4 лунен ден от 10:02ч на 5 октомври до 11:07ч на 6 октомври

Символ на 4-ти лунен ден е “Райското дърво ” или “Дървото на познанието ”. Спомнете си за Адам и Ева които вкусили от неразрешения плод от дървото на познанието и направили грехопадение. И този ден е подобен - ден на грехопадението. Може да ви се наложи да избирате сред положителното и злото. Затова е най-добре да прекарате деня в усамотение, да практикувате изкуството на богатите “нищонеправене ” и да не вземате скорострелни решения. Особено настояща е поговорката през днешния ден: “По-добре 10 пъти премисли, тогава режи ”.

Това е лицемерен ден. На дейностите на човек, светът стартира да реагира точно в този лунен ден. Ако обръщате внимание на знаците на ориста, то ще можете да определите дали държите верен курс. Преобладава непотребна импулсивност. Като цяло това е ден на изкушения и леки провокации, на които никога не трябва да се поддавате. Необходимо в този ден да се опитате да поддържате мислите, душата и тялото си чисти и да не вредите на никого.

Желателно е да останете пасивни и повече време да прекарате в усамотение. Количеството контакти следва да се лимитират през днешния ден. Ако въпреки всичко имате дейни контакти се въздържайте да вземате бързи решения. Не бива да се произнасят неприятни думи дори въображаемо, тъй като в този момент имат огромна мощ. Не би трябвало: да се потегля на странствуване, да се късат цветя, да се режат дървета.

Болестите зародили през днешния ден, може да получат затруднение и да бъдат продължителни, в случай че не им се обърне незабавно съществено внимание и не стартират да се лекуват в точния момент. Обикновено протичат тежко. Особено уязвими са адамовата ябълка, гръкляна и шийните прешлени.

Необходимо е да бъдете деликатни в интимните взаимоотношения и да се употребяват по-леки форми на секс.

Счита се за неприятна прокоба, в случай че косата ви се заплете по време на сън - това демонстрира, че бъркате понятията за положително и зло, като понякога приемате бялото за черно, по-късно черното за бяло. Това е доста добър ден за молебствия, за четене на свещени книги, за търсене и намиране на нравствен Учител.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР