Луната e в знак Риби от 09:35ч на 27 декември

...
Луната e в знак Риби от 09:35ч на 27 декември
Коментари Харесай

Настъпи време за духовно пречистване и нов вътрешен баланс

Луната e в символ Риби от 09:35ч на 27 декември до 12:37ч на 29 декември

В този интервал човек се намира в директна връзка с Космоса. Ако вземате значими решения, вслушайте се първо във вътрешния си глас, след това в разсъдъка, поучава novini.bg.

Луната изостря интуицията и може да получите признание или да ви осени просветление, неподдаващо се на нормалната логичност. Негативните страни са, че има прекалено доста усеща и непотребна прочувственост, а затова и ранимост. Отдайте времето си на фамилни задължения.

Може да се употребяват духовни практики.

Краката в този момент са изключително чувствителни, по тази причина обърнете внимание на обувките. Те би трябвало да са оптимално комфортни. Да се заобикаля използването на алкохол, кафе и месо. Да не се напряга зрението.

Лунен календар: 5 лунен ден от 11:23ч на 27 декември до 11:49ч на 28 декември

Символ на деня е Еднорога, който значи непорочност и непорочие. Този лунен ден се счита за добър и благополучен. 5 лунен ден е време за духовно филтриране и възобновяване на вътрешната естетика.

Петият лунен ден може да бъде повратна точка по всички въпроси. Затова се предлага да се концентрирайте единствено върху най-важното и нужното. Препоръчително е да се вслушвате в препоръките на другите и да приемете тяхната помощ - с цел да постигнете оптимален резултат. Един добър ден за социализиране. Контактите ще бъдат продуктивни и няма да доведат до отрицателни последствия.

Комуникацията с околните ще донесе позитивни страсти.

Не е уместно за съществени и нови каузи, за креативна активност. За бизнеса също не е добър ден. Започнати каузи през днешния ден водят до противоположния резултат. Важните неща придвижите за по-благоприятно време. Един от най- несъответствуващите дни за промяна на активността и за диалози с висшестоящи.

На този ден не би трябвало да проявявате гнева си и да вредите на някого, защото всяко незаконно желание ще получи същия негативен отговор под формата на съществено наказване. Денят е съвършен за насърчаване на по-висши качества като обич и амнистия. Благоприятно е за работата над чистотата на мислите и желанията. Всичко, което е обвързвано с духовното развиване, със самоусъвършенстването, през днешния ден се приветства.

Това могат да бъдат духовни практики или медитации, самоанализ на личните дейности, работа над осъзнатостта.

Особено потребно е практикуването на йога, при което има релаксация освен на тялото, само че и на мозъка. Изпълнението на асаните способства придобиването на вътрешна естетика и мир, което ви разрешава да постигнете успокояване.

Уязвим е стомаха. Не започвайте диета, избягвайте да гладувате. Препоръчва се единствено лека и прясна храна, млечни и свежи артикули, лесни за храносмилане. Да се заобикаля месото. Пийте повече билкови чайове.

Ако здравето ви пострада през днешния ден, това е знак, че би трябвало да измененията нещо в себе си. Всяка храна, която приемате в този момент и постъпва в организма, се отразява освен на тялото, само че и на аурата.

Сексът в този лунен ден се счита за целителен, би трябвало да бъде отпускащ и успокоителен. Ще облекчи насъбраното напрежение и ще даде наслада. Избраните позиции би трябвало да бъдат лесни и комфортни за двамата сътрудници. Сложните пози е добре да се заобикалят.

Покупки – Може да купувате всичко, каквото ви се желае – от най-малкото до най-голямото, от битова техника, до детски играчки. Ако купите облекла или обувки, то ще ги носите дълго.

Подстригването може да усъвършенства материалното положение и цялостното благоденствие. Благодарение на това може да се освободите от депресивно положение.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР