Луната е в знак Риби от 06:57ч на 20 февруари

...
Луната е в знак Риби от 06:57ч на 20 февруари
Коментари Харесай

Много специален ден, в който осъществяваме духовна връзка с Вселената

Луната е в символ Риби от 06:57ч на 20 февруари до 07:15ч на 22 февруари

В този интервал човек се намира в директна връзка с Космоса. Ако вземате значими решения, вслушайте се първо във вътрешния си глас, след това в разсъдъка. Луната изостря интуицията и може да получите признание или да ви осени просветление, неподдаващо се на нормалната логичност. Негативните страни са, че има прекалено доста усеща и непотребна прочувственост, а затова и ранимост. Отдайте времето си на фамилни задължения. Добре е да обърнете повече внимание на хората, които обичате, да ги изненадате прелестно и за сантиментални срещи. 

Може да се употребяват духовни практики. Желателно е да извършите разходка до водоем. Избягвайте медикаменти (особено, в случай че са нови), алкохола и опиатите. Да се заобикаля използването на алкохол, кафе и месо. Да не се напряга зрението. Краката в този момент са изключително чувствителни, по тази причина обърнете внимание на обувките. Те би трябвало да са оптимално комфортни. 

Лунен календар: 29 лунен ден до 07:44ч; 

30 лунен ден от 07:44ч до 09:07ч. - Не всеки месец има 30 лунен ден и нормално той е доста къс.

Новолуние в 09:07ч и стартира 1 лунен ден до 08:12ч на 21 февруари

Това е доста специфичен и необикновен ден. Символ на деня е лампата, която значи облика на безконечната светлина, духовна връзка с Вселената. Следователно всички дейности ориентирани към духовно филтриране и развиване, ще бъдат от огромна изгода. 

Това време е като нова страница, на която можете да поставите всичките си най-смели фантазии, проекти и упования. Днес поставяме основите за целия иден лунен месец и колкото по-здрава е тази основа, толкоз по-успешно ще протече идващият интервал. 

Първият ден от лунния месец е доста ослепителен и чист ден. Днес всички ваши мисли имат мощ и има възможност да бъдат осъществени през новия лунен месец. Много е значимо в този ден да се мисли единствено за хубави неща. Лошите и злите мисли не са място, изключително в случай че са ориентирани към различен човек. 

Не бързайте да стартирате нови неща. Всеки опит за " започване " на нещо ново, ненадейно ще се изправя пред обстоятелството, че по пътя към реализирането на проектите си човек непрестанно ще се сблъсква с доста трудности, които като че ли изникват от нищото. 

Ако през днешния ден възникне някакъв спор, той няма да бъде позволен през целия месец. Каквото и да се пробвате да измененията, каквото и да предприемете, всички зараждащи събития ще се развиват по този начин, че още веднъж ще има обстановки, предизвикани от нови искания, които още веднъж ще разпалват спора. 

Сексът по опция е добре да бъде избягван. Организмът е в положение на самокорекция, заради което всяка интервенция ще докара до неточност при настройването на вашия биокомпютър.

Всичко, което ще мислите и вършиме през интервала на новолунието, подсъзнателно ще стане вашата житейска стратегия за новия лунен месец и ще бъде доста мъчно да измененията нещо в него. Опитайте се да превърнете този ден в тиха отмора, където най-сетне ще можете да бъдете сами със себе си или с доста близки другари.

Благоприятно е гледането в огън или пламъка на запалена свещ. Съсредоточете се върху хубави мисли и чувството за мир и обич. Ако го постигнете, това значи, че сте почувствали очистването на вашия вътрешен свят от страхове и негативни страсти и сте се освободили от това, което е обременително и в този момент можете да се концентрирайте върху всичко, което е в действителност значимо за вас и това ще ви разреши да се движите напред.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР