Луната е в знак Риби до 23:44ч на 14 август Занимавайте

...
Луната е в знак Риби до 23:44ч на 14 август
Занимавайте
Коментари Харесай

Търсете златната среда във всичко

Луната е в символ Риби до 23:44ч на 14 август

Занимавайте се с каузи, които изискват подсъзнателен метод. Общувайте с хора, с които не е нужно да се преструвате. Усвоявайте нови типове креативна активност (можете да опитате да започнете да рисувате, да пишете музика, текстове  или стихове, разкази, пробвайте се в дизайна). Участвайте в щедрост и по какъвто и да е метод помагайте на тези, които се нуждаят от нея. Уредете си сантиментални срещи - вечеря на свещи, разходки, четене на любовна поезия, гледане на любовен филм. 

Можете да започнете недояждане, с цел да отслабнете и да прочистите тялото. Уязвими са ходилата на краката. 

Лунен календар: Продължава 16 лунен ден до 21:47ч

Това е един ярък и чист ден, в който се реализира равновесие и естетика сред физическото и астралното тяло. Душата се чисти и чака като бял гълъб, по кое време ще бъде пусната от клетката. Нужно е човек да се освободи от всевъзможни непотребни пристрастености. Препоръчва се извършения за балансиране, йога. Добре е да вършиме дихателни извършения. 

Ако човек съумее да живее в сходство с силата на 16 лунен ден, то ще се радва на живота. Ако успее да отхвърли от себе си всички нисши инстинкти - завист, злоба, празно любознание, злопаметност, в случай че не е прекомерно прибързан и деен (защото денят изисква пасивност) - той ще придобие мъдрост и успокоение, ще стартира дългия път на нанагорнище по духовната стълбица и ще има непрекъсната връзка със своите ангели-хранители. Добре е във всичко да се търси златната среда.

Постарайте се да бъдете кротки и мирни, не започвайте да изяснявате връзки с никого и се пробвайте да разберете другите хора. В този ден не би трябвало да се крещи и да се държите безогледно. Изисква се успокоение. Не бива да се нарушава хармонията, каквото и да се случва. В никакъв случай не се дръжте предизвикателно и тогава денят ще бъде за вас доста удобен. Време за контакти с природата, разходки, пътешестване.

Ако се замърсят облеклата, даже едно петънце да се появи, това е симптом за духовна нечистотия. Болестите на този лунен ден имат психическа природа. Лечението се прави единствено с психотерапия и самовнушение. 

Да не се ядат гъби и храна от скотски генезис, както и артикули, които имат фалически тип, да вземем за пример краставици, моркови, банани и други Благоприятно е да се медитира върху знаците на лунния ден - пеперуда, гълъб. 

Не е уместно за покупки, подстрижка и за полови връзки. Това е ден за отдих във всевъзможен смисъл.

Опушете стаята с тамян или лавандула. И е добре да запалите лилава свещ, с цел да се потопите в медитативно положение и да отбраните прочувственото си положение.

Следва 17 лунен ден от 21:47ч на 13 август до 22:11ч на 14 август

Слънчев календар –26 безоблачен ден - Ден за правдивост и дарове от ориста, в който можете да молите и да получавате помощ от Висшите сили. Поканете посетители, срещнете се с другари. Давайте дарове на околните си, които ще доставят наслада на вас и на тях. Благоприятен ден за покупки, само че да се купуват потребни неща, а не да се харчат непотребни пари.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР