Луната е в знак Риби до 10:00ч и се движи

...
Луната е в знак Риби до 10:00ч и се движи
Коментари Харесай

Усилва се стремежът към тайното, невидимото, окултното познание

Луната е в символ Риби до 10:00ч и се движи на луфт, след което минава в символ Овен.

В този интервал нараства прочувственото напрежение, елементарно се основават предпоставки за спорове, разногласия, разправии. Характерни прояви са неспокойствие, импулсивност, желанието всичко да става бързо.

Възможни са пристъпи на мигрени, главоболия. Полза ще донесе масаж на главата, притока на кръв към корените на косата ще форсира техния напредък и ще усъвършенства общото положение.

Доминиращ 27 лунен ден от 05:53ч на 20 април до 06:15ч на 21 април

Мистичен ден - време за откровения, знания и секрети. В този ден човек може да стигне до интуитивно просветление, прояснение или озарение, задействат се мистериите на Нептун. Време за подготовка за нов витален стадий.

Подходящо време за щедрост. Счита се, че парите дадени за щедрост, основават светла карма и в следствие носят благосъстояния – както материални, по този начин и духовни.

Усилва се стремежът към тайното, невидимото, окултното знание. Вслушвайте се във своя интуиция. Отворете сетивата си. Може да намерите внезапно излаз от комплицираните обстановки. Търсете умишлено и тълкувайте знаците, които ви изпраща Вселената. Символ на деня е Магическия скиптър и точно в този момент може да получите всички познания, които са ви нужни, ще разберете направлението, в което би трябвало да се движите. Ще срещнете нужните хора, ще попаднете на книга или филм, ще подочуете инцидентен диалог, които ще ви дадат всичко належащо, което да ви помогне по какъв начин да подобрите живота си по най-хубавия за вас метод. Не отхвърляйте това, което ви оферират през днешния ден.

Не се предлага да се стартират нови каузи. Човек може да стане жертва на илюзии. Опасни са всевъзможни заблуди, заплеснатост, по тази причина се предлагат медитации, молебствия, централизация и самоосъзнаване.

Светло сините нюанси в този ден притеглят шанс

Енергиен център са коленете. При погрешно държание може да заболеят кръвта, лимфата и да се получи тромбофлебит. Камъни на деня са аметист, изумруд, розов кварц, селенит и лунен камък.

Не се предлага да се купуват нови неща.

Днес е добре за подстрижка. Подходящо е за всички, които се грижат за външния си тип и желаят да създадат усещане. Това ще ускори вашето омагьосване и реализиране на триумф пред близките.

1 безоблачен ден – Денят е обвързван с Твореца на нашия свят, с творчеството, насладата, тържествеността, с чувството за персоналната ни задача. Добре е да вършиме проекти за идният безоблачен месец. Да се проветряват повече пространствата, да се държат отворени прозорците, добре е да влиза въздух/вятър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР