Луната е в знак Риби до 06:42ч на 2 декемвриРибите

...
Луната е в знак Риби до 06:42ч на 2 декемвриРибите
Коментари Харесай

Днес в човек се събуждат всички скрити черни желания

Луната е в символ Риби до 06:42ч на 2 декември

Рибите са знак на духовното служене и е нужно да се оказва морална поддръжка на нуждаещите се. Хората стават мнителни, разсеяни и невнимателни към земните каузи. Оптимално време за демонстрация на креативна вътрешен глас и скрити качества. В този интервал може да се появят безпокойствие, смътни страхове, поява на възприятие на незащитеност. Може да намерите непредвидени решения на остарели проблеми. Проблемите зародили в този момент могат да бъдат в резултат на това, че човек отхвърля съществуването на душата, не има вяра на интуицията и в поддръжката на Бога.

Особено уязвими са стъпалата. Препоръчва се по-малко вървене и меки обувки. Да се внимава с медикаментите, наркотичните субстанции и алкохола.

Лунен календар: продължава 8 лунен ден до 13:46ч

Денят е много сложен, не би трябвало да се претоварвате физически, душевен, прочувствено. Добре е да се върнете към старите отсрочени задания и да се справите с тях с нови сили. Денят е подобаващ за вътрешна работа над себе си. Старайте се да не изразходвате силата си, а да я съхраните. Вслушайте се в гласа на своята вътрешен глас. Време за обновяване, промяна. Настроението и страстите елементарно могат да излязат отвън надзор. 8 лунен ден е изключително сложен за фините натури, които са чувствителни към всевъзможни трансформации, съобщи " Novini.bg ". 

Следва 9 лунен ден от 13:46ч на 1 декември до 14:07ч на 2 декември

Като цяло неподходящ ден. Да не се стартира нищо ново. В страстите може да се следи въздържаност, равнодушие, непоносимост към непознатите дефекти, подозрителност и нужда от ред. Да се лимитират контактите с други хора и да не се влиза в разногласия. Избягвайте да се концентрирате върху мрачни мисли.

На 9 лунен ден в човек се разсънват всички скрити " черни “ стремежи. Независимо дали желаете да покажете неприятната си страна или не, тя ще стартира да се демонстрира и ще се опита да повлияе на света към вас. Може да се проявят вашите недостатъци, да имате проблеми със здравето или спад на виталната сила. Сега вашият организъм е безусловно беззащитен, защото се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е подготвен за съществено натоварване. Време на енергиен поврат.

Всякакви очистителни процедури в този интервал са стъпка към усъвършенстване на взаимоотношенията ви с околния свят и подсилване на личната значителност. Най-уязвими през днешния ден са гърдите, коремната област и органите на кръвообръщението. Добре е да се въздържате от енергични физически извършения, масаж, посещаване на сауна. Подходящо за защитни обред и ликвидиране на пространствата физически и енергийно. Хубаво е да има доста светлина към вас.

Заболяване настъпило в 9-ти лунен ден не е инцидентно, това е доказателство за грехове на предците, демонстрация на родово проклинание. На този ден стартират подлите, съществени, хронични болести, те могат да се повтарят и да бъдат съдбовни. Не се лекуват по съвсем никакъв метод, в случай че, несъмнено, самият метод към тях не се промени. Дори в случай че околните ви просто седят до вас и ви съчувстват, ще стане по-лесно. Това е ключът към бързото и сполучливо лекуване. Ако нито един обичан човек не е с вас, заболяването може да се проточи и ще бъде мъчно да се излекува. Помолете предците си за помощ и отбрана.

Не се предлагат лекуване и интервенции на стомаха и млечните жлези, хранопровода, всички типове биоенергично лекуване, психосоматични, водни процедури. По-добре е да се отсрочат всевъзможни интервенции.

В девети лунен ден е добре да се въздържате от полови връзки. Жените би трябвало да бъдат доста деликатни, защото мъжете в този ден са доста податливи на експанзия и необуздани полови стремежи.

Не се предлага да се вършат нито огромни, нито дребни покупки. Този интервал е само за изхвърляне на ненужни предмети. Ако е допустимо, пробвайте се даже да не купувате хранителни артикули, да се справите с това, което имате. Всичко, което се купува през днешния ден, е изпълнено с някаква заплаха. Може да аргументи отчаяние, загуба на пари, отравяне и така нататък

Слънчев календар – 16 безоблачен ден – Денят е прекрасен за хората, които са виновни, ясни и изпълнителни. 16 безоблачен ден отхвърля всевъзможен безпорядък и безвластие. Всичко би трябвало да е чисто, приведено в безспорен ред. Не е желателно да се нарушават обещанията. Следете за думите си и въобще по-малко говорете. По-добре да не се споделя нищо. Не би трябвало да се лъже, да се нарушава клетва или заричане.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР