Луната е в знак Риби до 06:27 ч на 14

...
Луната е в знак Риби до 06:27 ч на 14
Коментари Харесай

Астросъветът днес: Постарайте се да мислите само положително

Луната е в символ Риби до 06:27 ч на 14 април. Повишава се чувствителността, състраданието и екстрасензорните качества, както способността към самоизразяване и интуицията. Чувствата могат да бъдат прекомерно интензивни, сърцето прекомерно намерено. През това време хората са склонни да гледат на всичко през розови очила, само че и са прочувствено нестабилни.

В любовните каузи би трябвало да се прояви огромна нерешителност. Може да зародят търкания, недоверчивост към близките, елементарно поддаване на внушения и непознато въздействие. Ако се занимавате с креативна работа, то в този момент е уместно време да станете по-активни. Вниманието ви може да е концентрирано върху духовните тематики.

Краката в този момент са доста чувствителни, тъй че обърнете задоволително внимание на своите обувки - те би трябвало да бъдат оптимално комфортни.

26 лунен ден стартира от 05:16 ч и продължава до 05:47 ч на идващия ден.

Постарайте се да мислите единствено позитивно. Създадените през този ден мисли могат значително да повлияят на вашето бъдеще. Много сила отива за празно мърморене - следете за думите си или по-добре замълчете. Необходимо е да мобилизирате цялата си воля, с цел да не се поддавате на изкушенията и провокациите. Нужно е да се резервира успокоение и самоограничение.

26-ти лунен ден се смята за един от сериозните. При разногласия не се стига до положителни резултати. Съществува заплаха да изразходвате силата си на вятъра. Затова се предлага да се въздържате от дейни дейности, да почивате и да не хабите силите си. Днес не си коства да предприемате и да стартирате нищо, защото всичко ще донесе единствено загуби и щета.

Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате хората, с които поддържате връзка. Трябва да бъдете оптимално съществени и деликатни. Сега хората са склонни към неуместно държание, да прахосват пари напразно, да вършат ненужни покупки. Има огромна възможност от обири и загуби. Не се предлага физическото натоварване. Трябва да избягвате димът и задимените пространства. Опасно е да се вадят зъби!

Диета - Препоръчително е да ядете риба, само че друго месо се изключва. Противопоказно е да ядете кръгли и водни плодове и зеленчуци.

Няма да е зле, в случай че в този ден се ограничите от храна и секс, защото елементарно се изразходва скъпа сила за ненужни цели.

Секс - По-добре е да се въздържате от полови занимания, защото те няма да могат да ви донесат предстоящото задоволство. Противопоказен е секса за еднополови връзки и за секс с непознати.

Фитнес – На тренировки и фитнес изпълнявайте единствено разхлабващи, разпускащи и стречинг извършения.

За бизнес е рисков този интервал. За предпочитане е да се отсрочат финансовите интервенции, въздържайте се от подписване на покупко-продажби, контракти и всевъзможни търговски интервенции. Счита се, че всички каузи, свързани с бизнеса в този ден са обречени на крах, дори, в случай че първоначално всичко да наподобява, че върви добре.

В работните колективи могат да зародят също кавги и разногласия. Може заради упоритости да се оспорват престижи и има шансове това да премине в изясняване на връзки. Бъдете внимателни – не допускайте надменност от ваша страна, защото може доста да загубите. Тъй като въпреки всичко би трябвало да се работи, то дано работата да бъде лека и да не изисква ненужно напрежение на силите.

Подстрижка и подравняване на косата не планирайте. Това може да докара до сриване на вътрешната сила и до депресии.

Сънища - Днес сънищата имат отношение към значими решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари - просветление на заплетени обстановки. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката персона, изплуват от подсъзнанието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР