Луната е в знак Риби до 01:08ч на 5 ноември В

...
Луната е в знак Риби до 01:08ч на 5 ноември
В
Коментари Харесай

Силно енергиен ден

Луната е в символ Риби до 01:08ч на 5 ноември

В този интервал човек се намира в директна връзка с Космоса. Ако вземате значими решения, вслушайте се първо във вътрешния си глас, след това в разсъдъка. Луната изостря интуицията и може да получите признание или да ви осени просветление, неподдаващо се на нормалната логичност. Негативните страни са, че има прекалено доста усеща и непотребна прочувственост, а затова и ранимост.

Отдайте времето си на фамилни задължения. Може да се употребяват духовни практики. Чудесен ден за духовни инициации, само че да се заобикаля екстрасензорното лекуване. Краката в този момент са изключително чувствителни, по тази причина обърнете внимание на обувките. Те би трябвало да са оптимално комфортни. Да се заобикаля използването на алкохол, кафе и месо. Да не се напряга зрението.

Лунен календар: продължава 10 лунен ден до 15:40ч

Денят е с положителна сила. Плановете сполучливо могат да се приведат в деяние. Енергията на Вселената оказва помощ за осъществяване на проектите.

Това е фамилен ден, добре е да прекарате времето със фамилията и околните. Благоприятно за развиване на партньорските връзки, за подсилване на връзките и основаване на контакти.

В здравно отношение козметичните процедури е по-добре да се отсрочат. Не би трябвало да изстисквате пъпки, да късате бенки, да премахвате брадавици. Болестите почнали в същото време са кармични. Ако човек злоупотреби с силата, това води до нарушаване на имунната система и онкологично.

10 лунен ден не е добър ден за подкастряне, може да повлияе отрицателно на вашето благоденствие.

Допустимо е оцветяване на косата с естествени багрила, само че от синтетичните бои по-добре се откажете.Препоръчва се да разресвате косата си по-често - това ще усъвършенства енергийния продан.

Следва 11 лунен ден от 15:40ч на 4 ноември до 16:01ч на 5 ноември

Един от най-силните енергийно дни. Космическата сила е в положение да разсъни в човек скрити запаси и изцяло да го преобрази. Не се предлага бездейност, само че и да се претоварвате е несвоевременно.

Всичко, което започнете в този момент, би трябвало да бъде доведено до край.

Енергията в това лунно денонощие е освен дейна, само че и нападателна. Да се заобикалят разрушителните действия. Пренасочете силата си към градивни на практика каузи. Противоречивост и
нееднозначност ще доминират денем. Всичко би трябвало да се прави с огромно внимание. Най-важното нещо в този момент е оптималната централизация върху духовната сфера. Трябва да се внимава и да се заобикалят лекомислените действия. Да не се подхващат рисковани действия. Сега може да се стартират единствено такива каузи, които изискват цялостна физическа и психическа отдаденост.

Ако възникне болест в 11 лунен ден, това е сигнал, че не обичате задоволително тялото си.

Лунният ден подхожда за романтика и фамилиарност. Време за разкрепостяване на духа и разформироване, когато падат всички терзания и задръжки. Не допускайте да се сътвори напрежение в интимните ви връзки! Да се заобикалят разногласия и кавги.

Слънчев календар – 19 безоблачен ден - Ден за примирение, смирение и изправяне на неточности. Постарайте са да простите обидите, изключително на своите близки. В този ден всяко осъществено неприятно дело визира целия жанр. Може да си позволите да бъдете сантиментални, потребно е да си поплачете. Трябва да бъдете спокойни и релаксирани.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР