Луната e в знак Рак и на празен ход до

...
Луната e в знак Рак и на празен ход до
Коментари Харесай

Ден на промените и непредвидените събития

Луната e в символ Рак и на луфт до 09:31ч, след което минава в символ Лъв, където ще остане до 22:00ч на 29 април.

Луната в Лъв способства за приповдигнато и положително въодушевление. Хората стават по-решителни и самоуверени. Нараства увереността в личните сили. Енергийният капацитет в същото време е висок. Повечето каузи ще ви се отдават с лекост. Луната допринася за реализирането на амбициозни проекти, само че ще сътвори подвеждащо усещане, че силата ви е задоволителна за всичко. Човек в този миг е предразположен към хвалебствие и е разсеян при сключване на документи. Засилва се самочувствието.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се употребяват солариум и сауна през това време.

Лунен календар: продължава 7 лунен ден до 11:43ч

Подходящо е да се прекара времето на мира, в усамотение. Днес става енергийно преструктуриране на тялото и е доста рисково да се приказват неистини, клюки и да имате неприятни мисли. Може да ви предизвикат да говорите, само че внимавайте какво ще кажете и не произнасяйте неприятни и неприлични  думи.

Следва 8 лунен ден от 11:43ч на 27 април до 12:46ч на 28 април

Активен ден, в който могат да настъпят непредвидени събития. Ден на измененията. Може да възродите старите планове, само че могат да зародят и нерешени и забравени проблеми, да припомнят за себе си остарели каузи, по тази причина е значимо бързо да умеете да реагирате. Не би трябвало да им оставяте време за развиване. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало.

Целта на деня: вътрешно да се преобразим, да пуснем страховете си, да открием креативната си страна, да изразим своята характерност. На този ден във всеки човек „ изгаря ” по нещо остаряло и отживяло, с цел да заеме неговото място нещо ново. Това е ден на ликвидиране и вътрешна промяна. Настроението може да е изменчиво, тъй като денят е планиран да се отървем от страховете, подозренията, отрицателните усеща. Метафорично „ изгаряме ” от вътрешната страна.

Работа: по-добре е да отложите финансови интервенции. Общуването да се сведе до най-малко - хората могат да бъдат нервни и раздразнителни. Препоръчва се да поддържате връзка единствено с другари и близки хора. Много е значимо да се заобикалят кавги и спорове.

Това е отлично време за творчество. Ако ви посети вдъхновението - това е добър знак. Водата през днешния ден има огромна лечебна мощ. Но с огъня бъдете внимателни – внимавайте за пожари и повреди.

В интимните връзки би трябвало да сте доста деликатни в този лунен ден. Най-добре е да не предприемате нищо. Дори да чувствате предпочитание и сили да го осъществите, добре е да се въздържате, с цел да не си навлечете неприятности.

Не се предлага подкастряне в границите на осми лунен ден.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР