Луната е в знак Рак до 21:27ч Често в този

...
Луната е в знак Рак до 21:27ч Често в този
Коментари Харесай

Денят е подходящ за интелектуални занимания

Луната е в символ Рак до 21:27ч

Често в този лунен интервал човек елементарно се поддава на бързи прочувствени реакции. Дълбоко се впечатлява от някои сантиментални епизоди от книги, филми. Засилва се интуицията. Хората стават по-чувствителни и елементарно раними, потапят се в своя вътрешен свят. Време за проявлението на тези усеща, които от дълго време потискаме в себе си.

Подходящо време, което би трябвало да отделим за занимания със фамилията, дома и за грижи за околните хора. Благоприятно е за благоустройство на дома, за пране, почистване, грижа за облеклата и обувките.Уязвими са стомаха, дванадесетопръстника, млечните жлези.

Луната минава на луфт от 19:50ч до 21:27ч и не се предлага да стартирате нищо значимо.

В 21:27ч Луната минава в огнения знак Лъв.

Продължава 9 лунен ден до 13:00ч (от 12:01ч на 1 април)

Има заплаха от провокации. Какво можете да вършиме? Да си почивате, да възстановявате силата си. Добро време за решение на всекидневни проблеми, само че не се занимавайте с значими въпроси. Не се концентрирайте върху мрачни мисли. Може да имате проблеми със здравето или спад на виталната сила. В отношението може да се следи непоносимост към непознатите дефекти, подозрителност. Да се лимитират контактите с други хора и да не се влиза в разногласия. Бъдете търпеливи в диалог с другите.

Доминиращ 10 лунен ден от 13:00ч на 2 април до 14:08ч на 3 април

Плановете могат да се приведат в деяние. Получавате опцията да употребявате силата на Вселената, която оказва помощ да реализирате своите проекти.

Това е фамилен ден, добре е да прекарате времето със фамилията и околните си. На този ден ще бъде доста уместно да си припомните традициите на вашето семейство, вашите предшественици. Благоприятно за развиване на партньорските връзки, за подсилване на връзките и основаване на контакти.

Време на самоанализ, самоусъвършенстване, обичаи, мемоари. При такива размисли може да се откри нова информация, нов източник на сила.

Намаляването на силата и неприятното здраве през днешния ден демонстрират, че нещо не е напълно в ред с силата. Най-вероятно това е породено от затънал метод на живот. В здравно отношение козметичните процедури е по-добре да се отсрочат. Не би трябвало да изстисквате пъпки, да късате бенки, да премахвате брадавици. Болестите са кармични. Ако човек злоупотреби с силата, това води до нарушаване на имунната система и онкологично.

Това е най-подходящото време за забременяване на дете. Поради тази причина, сексът би трябвало да бъде празничен и в случай че е допустимо - богат на оргазми. Според най-новите научни данни, детето заченато по време на секс без оргазъм, постоянно боледува и има по-малко шанс в живота и назад, детето което е заченато по време на оргазмен секс, има положително здраве, по-високи умствени качества и резистентен темперамент.

10 лунен ден не е доста добър ден за подкастряне, може да повлияе отрицателно на вашето благоденствие. Може оцветяване на косата с естествени багрила, само че от синтетичните бои по-добре се откажете. Препоръчва се да разресвате косата си по-често - това ще усъвършенства енергийния продан.

13 безоблачен ден - Подходящо е за интелектуални занимания. Може да решавате логичен задания, кръстословици. Добър ден за всевъзможни игри, в които взе участие мозъка. Днес елементарно може да станете жертва на психо-енергийни офанзиви (чужда злоба и ненавист), по тази причина се погрижете за личната си отбрана посредством молебствия и защитни техники. Добре е да стартира цикъл за ликвидиране на физическото тяло и за освобождение от отрицателна сила.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР