Луната е в знак Рак до 14:46ч. Силата, която доминира

...
Луната е в знак Рак до 14:46ч. Силата, която доминира
Коментари Харесай

Денят не е подходящ за предприемане на важни дела


Луната е в символ Рак до 14:46ч. Силата, която господства в този интервал, постоянно потиска самочувствието и води до безпокойствие. Настроението е изменчиво и несигурно. Капризи и искания заради неоправдани упования. Човек елементарно се поддава на краткотрайното влияние на вътрешните несъзнателни импулси и по тази причина от време на време прави несъответстващи дейности. Повишена сензитивност, емоционалност и ранимост. Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

Луната се движи на луфт от 09:59 до 14:46ч. Това време не е уместно за предприемане на значими каузи, за значими покупки. Ако имате опция почивайте, вършете рутинната си работа или довършвайте нещо, което по-рано сте захванали.

В 14:46ч Луната минава в символ Лъв и ще остане до 17:31ч на 28 март. Самоувереността ще стартира постепенно да нараства, дружно с енергийният капацитет. Добре е да се дават и получават дарове, да устройвате приятни сърпрайзи. Колкото повече смях и смешки, толкоз по-добре. Важното е да не бъдат обидни за никого. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се употребяват солариум и сауна през този интервал.

9 лунен ден продължава до 1 4 :0 4 ч. Може да имате проблеми със здравето или спад на виталната сила. Не се занимавайте с значими въпроси. Да се лимитират контактите с други хора и да не се влиза в разногласия. Бъдете търпеливи в диалог с другите и не се месете в техните работи. Избягвайте агресивността.

10 лунен ден стартира в 1 4 :0 4 и продължава до 1 5 : 12 ч на идващия ден. Добър, ярък ден. Ден на знанието. На 10-ия лунен ден Кундалини се издига - божествената сила, която се дава на индивида при раждането, както и достъп до секрети източници на познание, което ни разрешава да разберем нашето минало и да формираме задачата на бъдещето. Понякога човек стартира да прави нещо изцяло неумишлено. Отличен ден за мисловен и физически труд. Всички каузи се развиват добре. Дори да има неподходящи събития, те ща са краткотрайни и няма да нанесат осезаема щета. Плановете приведете в сходство с действителността.

10 лунен ден се свързва с родовите корени, с нашия източник. Ето за какво е добре да обърнете внимание на всичко, което е обвързвано със фамилията ви и неговите обичаи. Изразете възприятията си на вашите близки, дано знаят по какъв начин ги обичате, цените и държите на тях. Това ще укрепи връзките ви, ще ви направи щастливи.

Това е ден, в който човек е кадърен обективно да оцени своите благоприятни условия. Не допускайте да има кавги. По-малко страсти! Благоприятно време за обич, за развиване и подсилване на партньорските връзки, връзките и контактите, за творчество и духовно търсене. Благодарение на вдъхновението, което е особено за този ден, можете да ви посетят ентусиазъм и прозрения, денят е просто богат на прелестни хрумвания и планове.

Здраве – Болест зародила в 10-ия лунен ден е обвързвана с рода, фамилията, това е кармично заболяване. Добре е да се пие светена вода, "сребърна " вода, минерална вода (не газирана). Да се щади стомаха. Да се заобикаля тежка и пикантна храна. Може да се появят проблеми с храносмилателно разстройство, отоци, заболявания на млечните жлези. Възможно е също по този начин да има неприятни чувства - болежка, тежест, дефицит на въздух, киселини в стомаха. По-добре е да се въздържате от пиянство на алкохол и приемане на медикаменти с химически генезис. Полезни и ефикасни са водните процедури, къпането. Пийте в огромно количество билкови чайове и натурални сокове. Създайте за себе си комфорт, въведете ред в дома си. Не се преуморявайте. Бъдете деликатни към себе си и другите хора.

Секс - Това е най-подходящото време за забременяване на дете. Поради тази причина, сексът би трябвало да бъде празничен и в случай че е допустимо - богат на оргазми.

Човекът, заченат в 10-ия лунен ден се отличава с доста мощна връзка с целия си жанр. Подкрепата на родственици му е обезпечена и дори и от умрелите предшественици. Връзката с родителите при тези хора е доста мощна и за цялостен живот. Родителите на такова лице би трябвало да изискат от своите предшественици щастлива орис за своето дете. Този човек доста ще пътува, най-вероятно ще е обвързвано с работа или бизнес. Не е желателно обаче да остане да живее в чужбина вечно, тъй като няма да откри благополучие там. Родният край непроменяемо ще го тегли назад, тъй като ще има мощна връзка.

Подстригването в 10 лунен ден е рисково, може да подкопаете здравето си. Ще окаже неподходящо въздействие на физическото положение на организма, понижава енергийният капацитет. Откажете се да скъсявате косите си, да подравнявате краищата им, още повече от фундаментално подкастряне.

Сънища - През това лунно денонощие постоянно се сънуват леки и приятни сънища, които за жалост не се сбъдват.

Езотерика – В 10 лунен ден се предлага да медитираме над личната карма и кармата на рода, с цел да разберем нашето минало и настояще. Размишленията върху родословното дърво, медитацията върху портретите на предците би трябвало да бъдат съчетани с укрепването на дома, фамилията.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР