Луната е в знак Рак до 04:55ч на 28 януари

...
Луната е в знак Рак до 04:55ч на 28 януари
Коментари Харесай

Общият енергиен спад обхваща всички страни на човешкия живот

Луната е в символ Рак до 04:55ч на 28 януари

Време за проявлението на тези усеща, които от дълго време потискаме в себе си. Често в този лунен интервал човек елементарно се поддава на бързи прочувствени реакции. Дълбоко се впечатлява от някои сантиментални филми, книги. Засилва се интуицията. Хората стават по-чувствителни и по-лесно раними, потапят се в своя вътрешен свят.

Някои хора по това време се усещат малко тревожни, прочувствено нестабилни. Това не е най-хубавото време за взимане на значими решения. Подходящо време, което би трябвало да отделим за занимания със фамилията, дома и за грижи за околните хора. Проявлението на Луната в този интервал се характеризира със угриженост и взаимна отдаденост. Благоприятно е за благоустройство на дома, за пране, почистване, грижа за облеклата и обувките.

Може да възникне проблем с храносмилателната система. Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

Луната излиза на луфт след 19:56ч до 04:55ч на 28 януари

15 лунен ден продължава до 16:01ч на 27 януари (от 15:04ч на 26 януари)

Силно енергиен ден. Влиянието на деня е толкоз мощно, че всичко позитивно и негативно в индивида се усилва неведнъж. Събуждат се всички страсти и усеща. Ставаме податливи на отрицателни въздействия и внушения, може да ни обземе мързел, да имаме отслабен самоконтрол. Бъдете деликатни, в такова положение елементарно могат да ви излъжат, по тази причина не би трябвало да предприемате никакви значими дейности. Появява се податливост да се работи инстинктивно и първосигнално.

16 лунен ден стартира от 16:01ч на 27 януари до 17:07ч на 28 януари

В този ден се реализира равновесие и естетика сред физическото и астралното тяло. Добре е във всичко да се търси златната среда. Благоприятно е да се медитира върху знаците на лунния ден - пеперудата, гълъба.

Денят се отличава с бездейност, способства тихата и спокойна атмосфера. Вселената предлага нищо да не се подхваща. Колкото и да се стараете, особени резултати няма да постигнете. Общият енергиен спад обгръща всички страни на човешкия живот. Получава се нещо като „ мъртъв период”.

Днес имат право на отмора единствено тези, които фактически заслужават, които предните дни са работили крепко. А тези, които са бездействали, могат да почувстват спад във физическата и моралната мощ. При тях ще липсва всякакво предпочитание, ще имат изменчиво въодушевление, целият свят може да им е крив и ще са непрекъснато раздразнителни.

Постарайте се да сте кротки и мирни, не започвайте да изяснявате връзки с никого. Не се дръжте предизвикателно. Запазете самообладание и успокоение. В този ден не би трябвало да се крещи и да се държите безогледно. Не бива да се нарушава хармонията на деня, каквото и да се случва.

Време за контакти с природата, разходки, пътешестване. Ако се замърсят облеклата, даже едно петънце да се появи, това е симптом за духовна нечистотия. Ден за възобновяване на кръвта. Болестите на този лунен ден имат психическа природа. Да не се ядат гъби и храна от скотски генезис, както и артикули, които имат фалически тип, да вземем за пример краставици, моркови, банани и други

Не е уместно за покупки, подстрижка и за полови връзки и дори съпрузите би трябвало да го помнят това. Това е ден за отдих във всевъзможен смисъл.

13 безоблачен ден – Подходящо е за интелектуални занимания. Може да решавате логичен задания, кръстословици. Добър ден за всевъзможни игри, в които взе участие мозъка. Днес елементарно може да станете жертва на психо-енергийни офанзиви (чужда злоба и ненавист), по тази причина се погрижете за личната си отбрана посредством молебствия и защитни техники. Добре е да стартира цикъл за ликвидиране на физическото тяло и за освобождение от отрицателна сила.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР