Луната e в знак Рак до 03:41ч на 1 юли. Влиянието

...
Луната e в знак Рак до 03:41ч на 1 юли.
Влиянието
Коментари Харесай

Човек трябва да се посвети на това, което иска душата му

Луната e в символ Рак до 03:41ч на 1 юли.

Влиянието на Луната в Рак, ще бъде изключително интензивно и надълбоко. Повишава се чувствителността, ставаме по-емоционални, възприемчиви и раними. Нежелателно е да се насочат рецензии и да се предявяват искания. Собствените прекарвания в този момент са по-важни от протичащото се във външния свят. Не е най-подходящият интервал за взимане на решения и недомислени дейности. Трябва да си осигурите удобна конюнктура. Сега е най-хубавото време за основаване на уют вкъщи. Подходящо време, в което би трябвало да се погрижите за фамилията и околните хора. 

Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът. Луната в Рак усилва чувствителността на стомаха, тъй че би трябвало да бъдете извънредно деликатни в диетата: може да имате неприятни феномени като болки, киселини. Увеличава се чувствителността и на черния дроб.

Лунен календар: 30 лунен ден от 05:39ч до 05:53ч на 29 юни

Новолуние в 05:53ч в символ Рак – Новолунието е прелестно време за работа над себе си, за йога и медитация, за персонална „ инвентаризация ” и работа над своя имидж. Замете се с нещо вдъхновяващо. Движете се с потока. 

повече тук:

1 лунен ден стартира с новолунието от 05:53ч и продължава до 06:33ч на 30 юни

С новолунието стартира първият лунен ден, който е чист ден.  Стремете се към естетика. Човек би трябвало да се посвети на това, което желае душата му. Изхвърлете всички отрицателни мисли от мозъка си и не ги допускайте, тъй като могат да се въплътят. Сега те получават особена мощ. 

Във всеки случай 1 лунен ден се характеризира като ден за обмисляне на бъдещето. Помислете какво бихте желали да вършиме през идващите тридесет дни. Но не предприемайте нищо още! Сега би трябвало да се отпуснете оптимално и да планирате дейностите си за идващия месец, дано вашите въображаеми облици бъдат колкото може по съответни и подробни. 

Може да си напишете лист с стремежи. От това какъв пиедестал ще бъде заложен в този момент, зависи целия нов лунен месец. При осъществяването на желанията оказва помощ тяхната визуализация. Мислено си представяйте резултата от дейностите си, какво желаете да получите в границите на един месец. Тогава галактическите сили ще ви оказват помощ и ще изпълнят желанието ви. В този ден силата на мозъка, на мислите е доста по-силна. Разбира се, проектите и желанията ви би трябвало да са позитивни. Не можете да пожелаете на някого зло, да планирате възмездие или каквото и да е деяние, което вреди онлайн създание. Природата реагира извънредно отрицателно на сходни планове, тогава вашите проекти могат да се извърнат против вас.

Секс по опция е добре да бъде избягван. Организмът е в положение на самокорекция, заради което всяка интервенция ще докара до неточност при настройването на вашия биокомпютър.

Слънчев календар – 11 безоблачен ден –  Свързан е със Слънцето. Денят е ярък и щастлив. Време за знание и преоткриване на света. Ден на измененията. Щастието съпътства авантюристите, хората, които знаят по какъв начин да уловят момента. На децата не би трябвало нищо да се отхвърля, направете им подарък. Играйте с тях, заемете се с образованието им. Заведете ги на сладкарница, на цирк, куклен спектакъл, изведете ги на разходка.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР