Луната е в знак Рак до 01:05ч на 21 юни. Луната

...
Луната е в знак Рак до 01:05ч на 21 юни.
Луната
Коментари Харесай

Девизът на деня: „максимум търпение и спокойствие”

Луната е в символ Рак до 01:05ч на 21 юни.

Луната в Рак ни потапя във вътрешния ни свят, прави ни чувствителни и елементарно раними.

Настроението става изменчиво и несигурно. Нашите прекарвания в този момент са по-важни от протичащото се във външния свят.

Силата, която господства в този интервал, постоянно потиска самочувствието и води до безпокойствие.

Не е най-хубавият интервал за взимане на решения и недомислени дейности. Сега е най-хубавото време да създадем уют вкъщи. Нужно е да си осигурим удобна конюнктура.

Подходящо време, което би трябвало да отделим за занимания със фамилията, дома и за грижи за околните хора.

Уязвими са стомаха, черния дроб и млечните жлези. В тези дни би трябвало да бъдете извънредно деликатни към храната.

Лунен календар: 3 лунен ден от 07:18ч на 20 юни до 08:21ч на 21 юни

Сърпът на Луната стартира към този момент да се демонстрира, което е удостоверение за това, че е време да се работи.

Препоръчва се да станете по-рано, с цел да не пропуснете този ден и доколкото е допустимо да свършите повече потребни неща.

Време за дейни дейности. Да се демонстрира бездейност в този ден е рисково за здравето. Поради тази причина е доста значимо да насочите вашите желания към съзидателното русло. Необходимо е да се направи първата стъпка към реализация на импулса от първия лунен ден, с цел да не зацикли в мъртва точка.

Не правете нищо, което не сте правили преди. Избягвайте диалози за вашите инициативи. Сега не е уместно за нови запознанства. Хубаво е да тръгнете на дълго пътешестване.

Луната ще ви оказва помощ.

Подходящо е за физическо натоварване и за занятия по бойни изкуства.

Благоприятно е да се работи с енергийното поле. Време да очистите астрала си. Астралното поле съставлява освен нашият енергиен скелет, само че и страстите, по тази причина е нужно да се освободим от тези, които са отрицателни.

Добре е да се вършат физически извършения.

Движете плещите, правете извършения за пъргавина на ставите. Ако ставите ви не са наред, значи имате застой на астрална сила.

През този интервал се пробвайте да избегнете прояви на персонална експанзия, недоверчивост, безкомпромисност и яд. Това е неосъществена сила. Дори нарасналата подозрителност е неприемлива. Не пожелайте зло на никого.

Негативният прочувствен подтик безусловно ще бъде предаден, само че той ще сътвори
неприятности освен на този, към който е отпратен, само че и на вас.

Човек през днешния ден елементарно може да стане раздразним и да се разгневи, по тази причина е добре да бъдете сдържани и да имате самоконтрол. Девиз на деня е „ най-много самообладание и успокоение ”. Проявете схващане към околните си и колегата си. Добро е всичко, което се прави за богатството на фамилията.

Сексът в този лунен ден би трябвало да бъде деен и автентичен. Сексуалните сили са мощни. Добре е водещата роля да се поеме от дамата. В секса би трябвало да има повече откритост, фикция, многообразие, странност.

Подстригването в този ден води до плодородно обновяване на енергийния капацитет. Стимулира се интензивността на космите-антени. Ако отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстрижката се обезпечава също притокът на пари и позитивни страсти.

Да се вършат покупки е извънредно нежелателно. Но в случай че въпреки всичко решите да купувате нещо, то проверетем неведнъж качеството на добития артикул, с цел да няма след това проблеми.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР