Луната е в знак Овен до 21:16ч н 13 май.

...
Луната е в знак Овен до 21:16ч н 13 май.
Коментари Харесай

Астросъветът днес: Отложете важните въпроси, които изискват търпение и внимание

Луната е в символ Овен до 21:16ч н 13 май. Емоционалното напрежение може да се усили, поражда импулсивност. Ставаме по-бързи и конфликтни. Затова се опитвайте да контролирате страстите и не изяснявайте връзките.

Днес компромисът надали е вероятен. Появява се предпочитание да се вземат решение всички проблеми от раз. Действията са по-резки. Липсва самообладание. Опитайте се да не се претоварвате физически през този интервал, макар че лекото натоварване няма да навреди. Бъдете деликатни, пазете се от пострадвания. През деня може да се появи главоболие понякога. Важните въпроси, които изискват самообладание и внимание е по-добре да бъдат отсрочени. Ще бъде доста мъчно да се концентрирате и да постигнете добър резултат. Не се предлагат хирургически интервенции на главата, мозъка, очите, зъбите.

27 лунен ден от 04:45ч до 05:14ч на идващия ден. Това е тайнствен ден, време за откровения, знания и секрети. В този ден човек може да стигне до интуитивно просветление, прояснение или озарение, задействат се мистериите на Нептун. Време за подготовка за нов витален стадий. Отворете сетивата си. Внимателно се вгледайте и вслушайте в света, който ви заобикаля. Търсете умишлено и тълкувайте знаците, които ви изпраща Вселената. Символ на деня е Магическия скиптър и точно в този момент може да получите всички познания, които са ви нужни, ще разберете направлението, в което би трябвало да се движите. Ще срещнете хора, ще попаднете на книга или филм, ще подочуете инцидентен диалог, които ще ви дадат всичко належащо, което да ви помогне по какъв начин да подобрите живота си по най-хубавия за вас метод.

Днес добре се съчетават разсъдъка и интуицията. Добър ден за другарство с хора от по-старото потомство. Не забравяйте да посетите родители, баби, дядовци, други родственици, дори своята първа учителка. Те могат да ви научат на доста неща, могат да ви предложат разновидности за решение на проблемите ви. В този лунен ден получаваме практическа житейска мъдрост. Така че, в случай че възрастен човек изиска да ви каже нещо, не го отклонявайте, изслушайте го и му благодарете. Имате опция да погледнете по нов метод старите проблеми.

27лунен ден е добър за всяка работа. Но той е изключително благополучен и сполучлив за тези, които правят положителни каузи. Не отхвърляйте това, което получавате като предложение през днешния ден. Не се предлага да се стартират нови каузи. Човек може да стане жертва на илюзии. Опасни са всевъзможни заблуди, заплеснатост, по тази причина се предлагат медитации, молебствия, централизация и самоосъзнаване. Задача номер едно е да намерим себе си и смисъла на живота. Опасно е пиянството, да се слуша мощна музика, да пребивавате дълго време в сънено положение. Енергиен център са коленете. При погрешно държание може да заболеят кръвта, лимфата и да се получи тромбофлебит.

Камъни на деня са аметист, изумруд, розов кварц, селенит и лунен камък.

Диета - Стомаха да не се натоварва с тежка и мазна храна. Добре е в този момент да не се употребяват цитрусови плодове. Полезна е леката зеленчукова храна. Може да пийнете чаша алено вино, само че от останалият алкохол се въздържайте.

Секс - Много е значимо в основата на секса да стои любовта, близостта, другарските връзки, а освен чистата физиология. Идеално време за първи сексуален контакт или за зачатие.

Покупки- Не се предлага да се купуват нови неща.

Подстрижка. Подходящо е за всички, които се грижат за външния си тип и желаят да създадат усещане. Това ще ускори вашето омагьосване и реализиране на триумф пред близките.

Сънищата - Обърнете им внимание. Те могат да ви разкрият нещо, което от дълго време желаете да узнаете.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР