Луната е в знак Овен до 14:24чМоже да усещате прилив

...
Луната е в знак Овен до 14:24чМоже да усещате прилив
Коментари Харесай

Ако чувствате днес неприязън към някого, това е знак, че трябва да се освободите от този човек

Луната е в символ Овен до 14:24ч

Може да усещате прилив на сила, само че не би трябвало да се преуморявате нито физически, нито умствено. Хората в този момент са елементарно раздразнителни, импулсивни, егоистично настроени, нападателни, държат се по-грубо от различен път. Не започвайте да изяснявате връзки, ще стане още по-лошо.

Луната е на луфт от 05:40ч до 14:24ч. В това време не предприемайте нищо значимо. След това Луната минава в символ Телец.

Дните на Телеца са отлично време за решение на на практика въпроси. Избягвайте да пиете студени питиета, както и викането, крещенето. Уязвими гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята,  щитовидната жлеза. Не се предлага правенето на зъби с изключение на незабавни и неотложни случаи.

Лунен календар: 2 лунен ден от 07:09ч на 9 април до 07:35ч на 10 април

Символ на деня е рогът на изобилието. Всичко, което се появи през 2-ри лунен ден в живота ви, би трябвало с признателност да го приемете, защото ориста ви изпраща най-важното за вас през този лунен месец. Всичко, което ще получите, обезателно ще го приложите в близко бъдеще, даже да не виждате никаква връзка в този миг. Не пропускайте шанса си и действайте, в случай че видите добра опция.

Идеално време за вътрешен взор, интроспекция и осъзнаване на вътрешните ви потребности. Ако от дълго време сте желали да измененията нещо, то в този момент е сполучлив миг. На този стадий ще получите всичко належащо за реализиране на своите проекти и фантазии. Това е денят на първата стъпка и от това до каква степен вярно ще я извършите, ще зависи целия ви лунен месец. Важно е, когато започнете нещо през втори лунен ден, да не променяте решението си, т.е., не би трябвало да стартирате да се съмнявате, другояче няма да съумеете. За това в този лунен интервал е доста значимо да се резервира вътрешното доверие в дейностите и в правилността на желанията. С една дума въобще не трябва да се тревожите. Съмнението ще унищожи всяко начинание.

Абсолютно противопоказно е яд и неспокойствие да се изпитват в този лунен ден – това ще попречи на пречистването на плътното тяло и настройката на вашия биокомпютър. Енергийният център, който е обвързван с втория лунен ден е некласически. Той се намира под носа, добре е да се концентрирате върху тази точка.

При решаването на значими въпроси се придържайте към обичайните решения и тестваните способи. Трябва да бъдете положителни и великодушни. Вслушвайте се в своята вътрешен глас. Общувайте с приятни за вас хора, посещавайте културни мероприятия. Днес избягвайте отрицателни мисли и страсти, както и споровете, защото лишават доста сила, нужна за други неща. Ако те стартират в този момент, ще продължат през целия месец. Ако чувствате злост към някого, това е предизвестие, че би трябвало да се освободите от този човек.

Секс  – Втори лунен ден е празник за секса, по тази причина той би трябвало да бъде занимателен, автентичен. Това е най-хубавото време за експериментиране нови полови техники, любовни игри, позиции.

Подстрижката  подобрява здравето и положението на всички органи на възприятията – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това усъвършенства работата на отделителната и храносмилателната системи. След това косите ви може да стартират да се навиват.

Покупки  – Може да купувате единствено това, което ви е извънредно належащо.

В този ден можете да определите кое е потребно и кое нездравословно за вас в живота. Формулирайте си въображаемо желанието, че ще определите за себе си какво е потребно и нездравословно. Разположете се комфортно и поставете лявата си ръка върху стомаха. Помислете какво ви интересува, какво ви харесва. Може да мислите за всичко – за работата си, за човек, за храна. Това е един тип тест. Спокойната реакция на стомаха в отговор на вашите мисли демонстрира изгодата за това, което мислите. Ако усетите, че се разпалва, стартира да къркори или ви се повдига, значи това нещо не е потребно за вас.

https://novini.bg/

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР