Луната e в знак Овен до 05:44ч на 27 ноември

...
Луната e в знак Овен до 05:44ч на 27 ноември
Коментари Харесай

Мощен ден, в който се включва космическата енергия на любовта

Луната e в символ Овен до 05:44ч на 27 ноември

Ритмите на космоса оказват помощ да се разкрие вътрешният капацитет индивида. Увеличава се физическата и умствена интензивност. Иска ви се да решите всичко с един удар и да продължите нататък. Навреме се спрете, огледайте нещата, другояче всичко може да се скапе. Търпението ще ви избави от неприятности. Бройте до 10, преди да реагирате на думите или дейностите на другите. Нашите усеща през този интервал елементарно се нараняват. Подсъзнателно усещайки това, човек се пробва да се отбрани. Когато Луната минава през знака Овен, хората получават силата на този знак. Всеки човек има способността да контролира този поток от сила, който може да бъде както позитивен, по този начин и негативен. Образно казано Луната в символ Овен психически "добавя масло към огъня ". Спокойните и уравновесени връзки могат да избухнат в този миг с нова мощ.

Уязвими са главата, мозъка, очите, зъбите. Не се предлагат процедури и операции по лицето и главата. Често срещано събитие ще са главоболията и безсънието.

Продължава 11 лунен ден до 14:55ч на 25 ноември (от 14:34ч на 24 ноември)

Енергийно мощен ден. Силата, която се разсънва в човек би трябвало да бъде отправена към съзидание. Пренасочете силата си към градивни на практика действия. Всичко, което започнете в този момент, би трябвало да бъде доведено до край. Сега може да се стартират единствено такива каузи, които изискват цялостна физическа и психическа отдаденост. Не се предлага да бъдете пасивни, само че и да се претоварвате е несвоевременно. Необходимо е да се прояви повече нерешителност и внимание във всички каузи. Сдържайте се от пристъпи на яд и гняв. Изходът от събитията ще е мъчно предсказуем. Приемайте ставащото през днешния ден като неизбежно и се старайте да извлечете оптималната полза за себе си.

Следва 12 лунен ден от 14:55ч на 25 ноември до 15:17ч на 26 ноември

Ден на любовта, милосърдието и състраданието. Мощен ден, в който се включва галактическата сила на любовта. Този ден подготвя към правене на положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си.



Ден, в който са противопоказни негативните страсти и не би трябвало да се натоварва сърцето. Избягвайте да се оплаквате от ориста. Може да заседнете в това положение за дълго. Знайте, че всичко, което се случва е единствено за по-добро. Приемете почтено и умерено своята орис. Не е добре да се ядосвате и гневите. Не би трябвало да сте груби, да спорите, да се изричат обиди. Лошото отношение може да остане за дълго в паметта на индивида и мъчно да се не помни. Проявете най-много нежни и топли усеща, намерете позитивните моменти в него!

Благоприятен ден за работа, само че не за дейни дейности, а за рационална активност. Не е добре да се стартира и подхваща нищо, защото напъните ще бъдат напразни и резултатите незадоволителни. Нещата могат да се развият непринудено и непредсказуемо. Не правете непоискано положително другояче ще поемете част от кармата на другия човек. Ако заболеете през този ден, значи, че погрешно сте употребявали мъдростта.

Контактуването е удобно. Може да установявате връзки, да вършиме отстъпки, да търсите помирение. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и състрадание, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ.

В този ден молитвите ни биват чути във Вселената, само че те би трябвало да идват от сърцето и да са откровени. Обърнете се към Висшите сили и помолете да ви поддържат във вашите каузи, да ви оказват помощ да превърнете фантазиите си в действителност. Не забравяйте да се помолите и околните си.

Идеален ден за изява на нежни усеща, за първа среща. В 12 лунен ден може да срещнете своята дълго чакана половинка, идеалната за вас обич.

Полезни са занимания с йога и други източни практики. Не се претоварвайте с тежкифизически тренировки, само че по тази причина пък може да си извършите лек масаж.

10 безоблачен ден – Каквото може да се отсрочи го отложете. Не се предлага доста да работите, да се напрягате, само че и не се отдавайте на мързела. Това е най-хубавият ден за отмора. Натрупвайте сили в умерено релаксиращо положение. Добре е хубаво да се наспите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР