Луната е в знак Овен до 03:08 ч на 20

...
Луната е в знак Овен до 03:08 ч на 20
Коментари Харесай

Ако сте решили, че е време за промяна - сега е най-подходящия момент


Луната е в символ Овен до 03:08 ч на 20 март.  Инстинктивните реакции се форсират. В настроението има натиск на усеща и неспокойствие за дейности. Добро време да се преодолее страхът, безпокойството от правенето на нещо за първи път. Вместо да методите към казуса в профил, атакувайте го с главата напред. Ако ви обхване обективен яд, то Луната ще ви даде кураж да защитавате справедливостта. Тя ще ви въодушеви да се борите. Включвайки се в битката постоянно е рисковано, само че от време на време това води до промени към по-добро, написа novini.bg.

Овена дава непобедима сила и вярата, че всичко е допустимо. Но може да се появи вътрешно неспокойствие, неспокойствие, припряност и несъобразителност в дейностите, което да докара до разногласия и кавги. Да се заобикаля приемането на огромно количество алкохол, мощен чай и кафе. Най-добре да се заменят със сокове и чиста вода. Много деликатни бъдете на пътя без значение дали в ролята на пешеходец или водач. Внимавайте при работа с остри предмети, взривни субстанции и огън. Уязвима е главата и всичко по нея.

1 лунен ден продължава до 07:16ч.

2 лунен ден стартира в 07:16 и продължава до 07:46ч на идващия ден.  Това е денят на първата стъпка и от това до каква степен вярно ще я извършите, ще зависи целия ви лунен месец. Основното нещо, когато започнете бизнес (проект, дело) през втори лунен ден, е да не променяте решението си, т.е. в случай че сте възнамерявали да извършите това или това, към този момент не би трябвало да стартирате да се съмнявате, другояче няма да съумеете. За това в този лунен интервал е доста значимо да се резервира вътрешното доверие в дейностите и в правилността на желанията. С една дума въобще не трябва да се тревожите. Съмнението ще унищожи всяко начинание.

Вторият лунен ден е като скок в незнайна бездна. Нужно е да задържим дъха си, да спрем потока от мисли и без закъснение да се хвърлим към бездната. Време за размисъл сте имали в първия лунен ден, а вторият е за дейни, напористи дейности. Сега нищо не може да бъде преосмисляно, променяно и пренаписвано, даже в случай че внезапно ви се стори, че сте сбъркали. Все едно, започнете да изпълнявате своите " неверни " проекти и там ще се види, че може би вашите подозрения са били единствено минута две безволие.

Помнете!  На 2-ри лунен ден не правете нищо значимо сред среднощ и 3 часа сутринта. По това време е по-добре да спите и в случай че би трябвало да останете будни, би трябвало да бъдете внимателни. Фактът е, че този времеви период се характеризира с последна неустойчивост на енергийните потоци, тъй че можете да се чака всичко.

Отношения  – Трябва да бъдете положителни и великодушни. Давайте дарове, правете дарения. Всяка сума, която пожертвате безкористно, ще ви се върне в границите на един месец. Добрите каузи също откликват и в бъдещето. Вслушвайте се в своята вътрешен глас. Да се лимитират контактите, да се заобикалят споровете, защото лишават доста сила, нужна за други неща. Подходящо време за фамилни промени. Ако от дълго време сте забелязали, че би трябвало да измененията нещо, то в този момент е този миг да го предприемете, изключително що касае и другите членове на фамилията. Всякакви нови хрумвания при рационално пояснение ще бъдат признати без противодействие и възражения. На всяка цена се старайте да избягвате споровете. Ако те стартират в този момент, ще продължат през целия месец.

Сексът  във втори лунен ден е незабравимо събитие.   Именно половите връзки би трябвало да разнообразят живота през днешния ден. Може да разнообразите и половият си живот като изпробвате нови техники, любовни игри, позиции, нови места, да добавите нещо неизпробвано, нов колорит. Не се опасявайте да експериментирате.

Подстрижка –  Подобрява здравето и положението на всички органи на възприятията, както и работата на отделителната и храносмилателната системи. След подстрижката в този ден, косите ви може да стартират да се навиват.

Покупки –  Може да купувате единствено това, което ви е извънредно належащо.

Сънища –  Символите на сънищата могат да послужат като директно напътствие по какъв начин да действате, само че би трябвало да ги тълкувате вярно, а не да ги приемате безусловно.

 

Практика единствено за 2 лунен ден

Изпийте на гладен корем две чаши топла вода.

Затворете очи и направете три дълбоки вдишвания-издишвания, с цел да се настроите.

Отпуснете се и започнете да си представяте свои познати, сътрудници, другари.
Ако до момента в който мислите за някой от тях изпитате възприятие на гадене, този човек е нездравословен за вас.

След това си представете местата, които посещавате. Ако от тях стартира да ви се повдига, те също са нездравословни за вас. Опитайте се през този лунен месец да ги посещавате по-рядко, а най-добре да не ги посещавате въобще. Може би идващия месец нещо ще се промени и те няма да са толкоз отрицателни за вас. Но през този лунен месец е по-добре да не отивате там.

Можете също по този начин да си визиите обстановките, които планирате, и да ревизирате дали ви се гади от тях или не. Проверете вашата работа, местата за развлечение, бизнес плановете. И в случай че у вас се появи възприятие на гадене, то знайте, че това е нездравословно за вас.

Същата инспекция можете да извършите и за питателните артикули, които консумирате.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР