Луната е в знак Овен до 00:43ч на 7 май

...
Луната е в знак Овен до 00:43ч на 7 май
Коментари Харесай

Средствата, дадени за благотворителност в този ден, впоследствие ще се превърнат в придобивки, не само духовни, но и материални

Луната е в символ Овен до 00:43ч на 7 май

Енергията на Овен въздейства върху горната част от главата. Възможно е мощно главоболие. В тези дни е значимо да контролирате страстите си. Не планирайте съществени неща за това време, изключително свързани с изясняване на връзки.

В дните на Овен се предлага да се пие повече вода, най-вече минерална вода и сокове. По-добре е да избягвате сладкиши, кафе и най-много алкохолни питиета. Не се предлага да напрягате зрението си или да вършиме пиърсинг.

Тези дни, с цел да подобрите здравето си, е потребно да повтаряте следните словесни формули:

Аз съм мощен и надарен човек! Обичам и оценявам себе си.

Аз съм прелестен човек! Всички ме обичат! Наслаждавам се на живота!

За мен е елементарно да реализира това благополучие и триумф, което заслужавам. И заслужавам най-хубавото! Сега знам от какво нуждая се и го получавам от живота!

Уча се да виждам любовта, поддръжката и вниманието на хората на всички места.

Лунен календар: 27 лунен ден от 04:46ч на 5 май до 05:08ч на 6 май

Доста прелестен и спокоен ден от лунния цикъл. Подобно на предходните лунни дни и този е отдаден на духовното развиване. Негов знак са Скиптърът, Тризъбецът. Идеално подхожда за медитативни практики, защото оказва помощ да се реализира цялостно разпределяне, належащо за реализиране на вътрешната естетика. Изострят се чувствителността и интуицията, може да получите ентусиазъм. 

Този ден е мощно обвързван с интуицията. Интуитивно можете да получите всевъзможни секрети познания. Денят може да донесе доста и непредвидени открития. Възможни са прозрения - можете ненадейно да откриете излаз от сложна обстановка, която ви преследва. Денят е кондензиран с информация и в случай че внимавате за това, което се случва към вас, а също и да се вслушвате във вътрешния си глас, ще имате опция да намерите отговори на нерешени въпроси или да видите истината за нещата. 

Днес средствата дадени за щедрост, след това ще се трансфорат в придобивки, освен духовни, само че и материални. 

Добър интервал за осъществяване на здравни и общоукрепващи комплекси. Препоръчва се деликатно да се правят закаляващи процедури. Подходящо време за разнообразни техники, като духовни практики, медитация, Ци-гун, йога.

Препоръчва се да се ограничи потреблението на синтетични лекарствени средства, в случай че е допустимо, да се заменят с естествени аналози. За лекуване е добре да се употребяват естествени и хомеопатични медикаменти. Полезно е постенето и гладуването. Добре е да се даде на тялото малко физическо натоварване, само че неговата активност би трябвало да бъде умерена.

27 лунен ден е подобаващ за отмора. Можете да вършиме това, което желаете. Например да слушате музика, да гледате филми, да четете обичана книга. 

Покупки – Практически може да се купува всичко, което ви би трябвало, значимото е покупката да не е прекомерно скъпа. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР