Луната е в знак Лъв от 01:32ч на 31 март

...
Луната е в знак Лъв от 01:32ч на 31 март
Коментари Харесай

Денят подхожда за романтика и интимност

Луната е в символ Лъв от 01:32ч на 31 март до 13:58ч на 2 април

Не пропускайте да употребявате деня под въздействието на Лъва, с цел да завършите някаква работа или персонални каузи. Характерен е хъсът за идеята и духът на творчество освен в работата, само че и в свободното време. Луната в този знак способства приповдигнатото и положително въодушевление. Хората стават по-решителни и самоуверени. Висок е енергийният капацитет. Дните на Лъва са хубави за празнуване и забавление, за кокетничене. Този ден е доминиран и от желанието да се насладите оптимално и на суетата или чувството да сте център на внимание – в тази връзка бъдете доста деликатни и не прекалявайте с изтъкването в обществото.

Днес обърнете внимание на сърцето, гърба, диафрагмата, кръвообращението и артериите. Повишените натоварвания за тези елементи на тялото в този момент не са подобаващи, само че тяхното лекуване и подсилване е доста по-ефективно от преди. Леките извършения ще оказват помощ на гърба. Масажирането на цялото тяло, изсъхнало и с кръгови придвижвания, ще подтиква кръвообращението, както и редуването на топла и студена вода по време на душ.

Особено избягвайте несъразмерния стрес и тежката физическа работа. Времето е уместно за здравословни разходки измежду природата. Със сигурност би трябвало да заобикаляме кафето и алкохола, само че и прекомерно натоварващите храни, изключително мазните и солените. Тъй като Лъвът е доста дехидратираща зодия, дано не забравяме да одобряваме задоволително количество течности - изключително чиста вода. 

От витамините и минералите предпочитайте тези, които имат позитивен резултат върху сърцето и кръвообращението - изключително магнезий, витамин Е, витамини от група В, изключително В6. Може да се усили и приема на витамин С, селен и Q10. За контролиране на холестерола и разчистване на кръвоносните съдове използвайте ленено масло. Сварете чай от глог за подсилване на сърцето, чай от жълт кантарион за стрес. 

Лунен календар: Продължава 10 лунен ден до 13:56ч на 31 март - Плановете могат да се приведат в деяние. Вселената оказва помощ да реализирате проектите си. Може да стартирате нови неща. Добро време за финансови интервенции и решения на материални въпроси. Намаляването на силата и неприятното здраве през днешния ден демонстрират, че нещо не е напълно в ред с силата ви. Най-вероятно това е породено от затънал метод на живот. 

Могат да зародят всевъзможни дребни неприятности и беди, само че не се предлага да ги приемате драговолно, тъй като всичките им последици са краткотрайни и скоро ще бъдат забравени, без да оставят диря в душата ви.

Следва 11 лунен ден от 13:56ч на 31 март до 15:00ч на 1 април  

Един от най-силните енергийно дни. Космическата сила е в положение да разсъни в човек скрити запаси и изцяло да го преобрази. Всичко, което започнете в този момент, би трябвало да бъде доведено до край. Не се предлага бездейност, само че и да се претоварвате е несвоевременно. 

Противоречивост и нееднозначност ще доминират денем. Всичко би трябвало да се прави с огромно внимание. Най-важното нещо в този момент е оптималната централизация върху духовната сфера. Трябва да се внимава да не се правят лекомислени действия. Да не се подхващат рисковани действия. Сега може да се стартират единствено такива каузи, които изискват цялостна физическа и психическа отдаденост. Енергията в това лунно денонощие е освен дейна, само че и нападателна. Да се заобикалят разрушителните действия. Пренасочете силата си към градивни на практика каузи. 

Ако възникне болест в 11 лунен ден, това е сигнал, че не обичате задоволително тялото си. Болестите в този интервал за мъжете са незначителни, а при дамите могат да доведат до затруднения. Периодът е подобаващ за интензивно физическо натоварване. 

Денят подхожда за романтика и фамилиарност. Време за разкрепостяване на духа и разформироване, когато падат всички терзания и задръжки. Не допускайте да се сътвори напрежение в интимните ви връзки! Да се заобикалят разногласия и кавги.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР