Луната е в знак Лъв и преминава на празен ход

...
Луната е в знак Лъв и преминава на празен ход
Коментари Харесай

Ден на спонтанността и непредсказуемостта

Луната е в символ Лъв и минава на луфт от 08:35ч до 09:43ч, когато напуща знака и влиза в символ Дева.

Хората като цяло се стремят повече към отговорност, ред, дисциплинираност.  Стават по-практични, рационални и трезво мислещи. Споровете с близките зачестяват, постоянно се вършат дребни подмятания и се насочат рецензии. Сега са значими детайлите и детайлностите. В този интервал е желателно да се отпуснете, да посетите сауна, спа салон и да прекарате повече време навън. Добре е да се стартират нови неща. Най-доброто време да се работи това, което изисква доста точност и фокусиране. Грижата за фамилията и здравето ви е на напред във времето през днешния ден. 

Много положително време за цялостна грижа за тялото и косата. Уязвим е стомаха. По-добре да се съблюдава диета. Тези, които имат чувствителни стомаси, с цел да избегнат храносмилателни проблеми, не би трябвало да ядат  мазна и пикантна храна. Препоръчва се зеленчуково и плодово меню. 

Лунен календар:  продължава 12 лунен ден до 15:58ч

В този ден се включва галактическата сила на любовта. Негов знак е сърцето, Чашата на Граала. Обикновено този ден минава спокойно и умерено. Изисква се избрана централизация. Нужно е да се вслушваме в своите чувства, а не да ги проучваме. Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, тъй като всичко може да се обърне наобратно.

Денят подготвя към положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си. Затова да се ядосвате и гневите е извънредно противопоказно. Не би трябвало да спорите, да се обиждате или да се жалвате от ориста. Може да заседнете в това положение за дълго.

Общуването се отразява удобно. Може да установявате връзки, да вършиме отстъпки, да стигате до помирение. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и състрадание, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари родственици, родители, навестете заболели другари. Окажете помощ на непряк човек, да вземем за пример да преведете бабичка през улицата, да помогнете на някоя майка с количката.

Не се претоварвайте с тежки тренировки, само че можете да си извършите лек масаж. Полезно е за занимания с йога и други източни практики. Идеално време за уединени практики, за клетви за безмълвие и медитации, както и за молитвени практики. Молитвите отправени в този ден, в случай че са откровени, обезателно се сбъдват. Посетете черква, запалете свещ за живите и упокой на мъртвите, които са ви били близки и скъпи. Денят носи триумф и шанс на този, който е кадърен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена. Молитвата носи излекуване, а милостинята подадена на безпаричен е изключително угодна на Бога.

Сърцето е най-уязвимия орган денем. В множеството случаи проблемите с него могат да бъдат провокирани по психически аргументи. Хората, които пият алкохол да не прекаляват с него. Обратно - на тези, които не пият или пият малко се предлага нещо здраво - водка, коняк, уиски, само че не повече от една чашка. Основните проблеми със здравето могат да бъдат провокирани от яд и прочувствено напрежение. Подстрижката в същото време усъвършенства здравето, освобождава ви от обидите и притегля благосъстояние. Сексът в дванадесети лунен ден би трябвало да бъде, колкото може повече нравствен. Важни са не толкоз техническите умения, които имате, колкото деянията на обич, деликатност, добрина и схващане.

Следва 13 лунен ден от 15:58ч на 22 март до 17:00ч на 23 март

Денят носи нови сили. Вселената може да повдигне тайнствен воал и да освети пътя към незнайното бъдеще. Изостря се възприятието за правдивост и към всичко прелестно. Може да изпаднете даже в прочувственост. Следвайте своите стремежи. Вашата вътрешен глас ще се оправи с ролята на прелестен консултант.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР