Луната e в знак Лъв (до 21:14ч.) способства приповдигнатото и

...
Луната e в знак Лъв (до 21:14ч.) способства приповдигнатото и
Коментари Харесай

Астросъвет: Не започвайте нищо ново! Медитирайте

Луната e в символ Лъв (до 21:14ч.) способства приповдигнатото и положително въодушевление. Хората стават по-решителни и самоуверени. Струва ни се, че можем да създадем всичко и целият свят е в краката ни. В деня на Лъва тайничко ни се желае да бъдем похвалени. Не се скъпете на положителни думи – в отговор вие също ще получите. Това време е уместно за забавление, празнуване. Желателно е да се облечете и да отидете там, където има доста хора и царува празнична атмосфера – на концерт, спектакъл, кино, галерия, на посетители. Обръщайте изключително внимание на външният си тип, по какъв начин изглеждате. Със сигурност ще ви виждат. Ако желаете да извършите положително усещане, в този момент е моментът. Жените могат да сортират своята козметика и макиаж – изборът ще е сполучлив. Но обувки закупени през днешния ден, бързо ще се износят и ще станат неизползваеми.

Луната в Лъв кара да "пее " цялата кръвоносна система. Сега тя е доста по-активна, в сравнение с в други дни. Понякога гърбът боли повече и сърцето може да "се раздвижи " малко. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба. Може да се обади радикулита. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се употребяват солариум и сауна през днешния ден. Не би трябвало да се прахосват физическите сили на вятъра, защото това ще изисква доста по-голям разход на сила от нормално. След такава загуба на сила, когато Луната влезе в символ Дева, може да настъпи мъчително положение. Следователно, физическите сили по време на престоя на Луната в Лъв би трябвало да се употребяват по-пестеливо. Може да се появи раздразнителност и бодърствуване.

Луната ще се движи по празен курс от 13:00 до 21:14ч, когато ще премине в земния знак Дева. Нищо ново да не се стартира. Не подписвайте контракти, не купувайте скъпи движимости. Може да довършвате започнатото, да се занимавате с ежедневната си работа или да почивате. Някои хора ще се усещат през това време зле, ще изпитват стрес и ще са склонни към нервни сривове. Особено внимание би трябвало да се обърне на сигурността при потреблението на газ! Спазвайте разпоредбите за сигурност на всички места. Важно е да бъдете деликатни и внимателни, да се занимавате единствено с нормалните, добре познати каузи. Добре е да се практикува медитация, йога, духовни практики, молебствия.

16 лунен ден продължава до 18:55ч – Символът на 16-ия ден е гълъбът, който носи със себе си мир, естетика, отмора, наслада, положителни вести. Този ден е с доста хармонична сила. Ясен, чист и спокоен ден. Ако през последните няколко дни сте работили интензивно и е било належащо да предприемете дейни дейности, в този момент е време за отмора. Време е да се отпуснете от дейните напрегнати действия. Можете да останете в леглото за по-дълго време, да четете за забавление и да се разхождате.

Този интервал е добре да се прекара в спокоен темп и да не се напъвате да мислите интензивно. Денят е предназначен да помогне за възобновяване на силите. Излишъкът от сила, който ще се почувства в този ден, е по-добре да се изпрати в креативното русло, с цел да не отиде в прибързани и недомислени действия.

На този ден не би трябвало да викате, да показвате експанзия, да потвърждавате правотата си. Не действайте предизвикателно и не включвайте прекомерно мощна музика. Добре е да прекарате този ден в усамотение, а в обществото да се държите безшумно и непретенциозно.

Полезни са оздравителните мероприятия и очистителните процедури. Денят е съвършен за домашни занимания, изключително за разчистване: измиване, пране, взимане на душ. Съблюдавайте успокоение, старайте се да не нарушавате вътрешния мир в душата си.

Ще бъде хубаво да прекарате известно време измежду природата. Добре е да се ограничи приема на гъби и месо. Използвайте естествени артикули, съдържащи желязо. Това ще подтиква храносмилането, да вземем за пример сок от нар. Да не се преяжда. Алкохолът в този ден е по-добре да се изключи. Напълно се въздържайте от полови контакти. Това е ден за отдих във всевъзможен смисъл.

Препоръчва се да отложите подстрижката си за по-добро време. Днес няма да ви донесе особена изгода.

17-ти лунен ден стартира в 18:55ч. и продължава до 20:07ч на идващия ден.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР