Луната е в знак Лъв до 03:14ч на 3 януари

...
Луната е в знак Лъв до 03:14ч на 3 януари
Коментари Харесай

Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно

Луната е в символ Лъв до 03:14ч на 3 януари

Периодът е изпълнен с повече оптимизъм, жизнеспособност и ярки страсти. В това време хората демонстрират качества като благотворителност, достойнство, искреност, горделивост, непримиримост, храброст, мощна воля, нараснала самокритика и убеденост в личните сили. Засилва се склонността към честолюбиви замисли, появява се блян към претрупаност, чудатост и доминиране. Денят подготвя към хазартност, елементарно харчене на пари.

В постъпките може да се следи позьорство и от време на време се вкарва нотка драматизъм.

Сърцето и гръбначният дирек са доста уязвими, да не се натоварват. Препоръчва се лекуване на коленете, ставните болести, заболявания на очите.

19 лунен ден до 20:31ч на 2 януари (от 19:21ч на 1 януари)

Този лунен ден носи отрицателна сила. Ден на нашите заблуждения и неточности. Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всевъзможни непознати въздействия. Лесно биват манипулирани. Внимавайте и се пазете да не изпаднете под непознато въздействие.

Хубаво е първо доста добре да обмислите нещата и чак тогава да действате. Най-удобното време за отърваване от всичко остаряло и ненужно, за почистване на вехтории и ненужни движимости. Бъдете деликатни към отправените ви оферти (колкото и съблазнителни да наподобяват сега), не се поддавайте на провокации и непознати внушения.

Отнасяйте се доста внимателно към новите хрумвания и трендове, за които узнавате. Доверявайте се единствено на тествани източници, към които нормално се обръщате или сте изцяло уверени в тях.

В този лунен ден Висшите сили ни „ проверяват” за горделивост и злопаметност. Контактите с хората са неподходящи и е добре да се сведат до най-малко. Избягвайте разногласия и изясняване на връзки, защото това ще докара до още по-голямо комплициране. Не е уместно за нови запознанства, които могат да донесат тежки последици в бъдеще – възможност за машинация и отчаяние.

Добре е да се ядат кръгли плодове и зеленчуци и да се откажете от продълговатите (моркови, краставици). Всяка болест проявена през днешния ден, се нуждае от бърза реакция и като предписание медикаментозно лекуване. Тези заболявания не са тежки, само че са продължителни. Уязвими са апендикса и червата.

За предпочитане е да не се подстригвате, с цел да избегнете неприятности със здравето – мигрена, болежка в костите и ставите.

20 лунен ден от 20:31ч на 2 януари до 21:41ч на 3 януари

18 безоблачен ден – Препоръчва се да бъдете в приятна компания, да поддържате връзка с другари. Бъдете признателни и милосърдни. Живейте с всички в единодушие и мир. Постарайте се да внесете в света повече естетика и наслада. Доставяйте наслаждение както на себе си, по този начин и на другите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР