Луната e в знак Козирог и от 07:18ч до 11:14ч

...
Луната e в знак Козирог и от 07:18ч до 11:14ч
Коментари Харесай

Тайните неща могат да станат явни

Луната e в символ Козирог и от 07:18ч до 11:14ч се движи на луфт.

Уязвими са злобен мехур, кожа, костната система, гръбначния дирек и долните крака. Неблагоприятно е да се обръщате към знахари и чакръкчии за наместване на прешлени и кости, лечение на гръбначния дирек. Добре се поддава лекуването на гастрит и язва.

В 11:14ч Луната минава в символ Водолей до 11:19ч на 16 юли

Душата се нуждае от нещо по-вълнуващо, ново, забавно, извънредно. Луната във Водолей носи разнообразни изненади. Действията и държанието на другите, както и нашето лично, могат да бъдат много непредвидени и необикновени. Хората стават по-чувствителни и нервни. Практически е неефикасно да се разчита на разсъдъка. Могат да се проявят непокорен настроения и митинги против това, което е обратно или се смята за незаслужено.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Лунен календар: Продължава 15 лунен ден до 22:13ч на 14 юли

Средата на лунния месец. Всички позитивни и негативни качества у индивида се усилват доста. Затова бъдете доста деликатни, с цел да не вземат връх отрицателните страни на личността. Бъдете осъзнати и не позволявайте страстите да вземат връх над разсъдъка. Много е значимо да се резервира спокойствието, да не се спори с близки хора, в случай че държите на връзките.

Хората, които се поддават на съблазни в този момент, могат да получат неприятни последици. Всичко скрито може да стане очевидно. Да се заобикалят шумните компании и места, където има скупчване на доста хора. Луната в този момент е дейна и се стреми да ни подмята неразрешими обстановки и да ни слага в неловко състояние. В този ден е добре да се съблюдават разпоредбите на аскетизма.

Добре е да се ограничи храната – гладуването в този ден позитивно въздейства върху мислите. Не се предлага да се яде месо и гъби, защото вероятността от отравяне е висока през днешния ден. Здравето в този момент изисква изключително внимание, изключително при хората, които имат хронични болести (захарен диабет, заболявания на сърцето). Обърнете внимание на панкреаса, диафрагмата, черния дроб. Всяко заболяване, което стартира в 15-ия ден, може да докара до съществени затруднения. Не се занимавайте със самолечение.

Опасен интервал, защото може по едно и също време да донесе наслада, както и да я отнеме. Всичко зависи от това, до каква степен тактично ще се отнесете към другите при общуването. Запазете успокоение и контролирайте страстите си, единствено по този начин ще избегнете неприятностите. Романтичните срещи е добре да се отсрочат за друго време.  Този комплициран ден, романтиката е неуместна. Този интервал се характеризира с прочувствена неустойчивост. Да се уравновеси психическото положение и да се концентрирайте върху силата си ще оказват помощ разнообразни медитативни практики, занимания с йога.

Секс – Макар да няма ясни противопоказания за занимания с обич, плътските утехи може да донесат вътрешно опустошаване на другия ден. По-добре прескочете този ден.

Неблагоприятен ден за подкастряне. Може да имате неприятности със здравето и неприятно самочувствие.

Следва 16 лунен ден от 22:13ч на 14 юли до 22:52ч на 15 юли

Слънчев календар – 26 безоблачен ден – Ден за правдивост и дарове от ориста, в който можете да молите и да получавате помощ от Висшите сили. Давайте дарове на околните си, които ще доставят наслада на вас и на тях. Благоприятен ден за покупки, само че да се купуват потребни неща, а не да се харчат непотребни пари.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР