Луната е в знак Козирог до 21:46ч на 10 август Лунното

...
Луната е в знак Козирог до 21:46ч на 10 август
Лунното
Коментари Харесай

Ако след общуване с някои хора ви остават лоши чувства- идеален момент да скъсате с тях и да продължите напред

Луната е в символ Козирог до 21:46ч на 10 август

Лунното въздействие подтиква към повече деловитост, организираност, отговорност. През това време хората са праволинейни, само че им липсва възприятие за такт и всякаква дипломация. Добре е всяко нещо да поставяте на мястото му, да избягвате безпорядъка. Смело решавайте сложни задания. Емоциите в този момент са подтиснати. Това е най-неудачното време за самопризнание в обич.  

Общуването с по-старото потомство, когато Луната се намира в Козирог, надалеч не е най-идеалното. Младите фамилии да се държат по-надалеч от своите родители. Тъщите и свекървите ще са настроени по-критично против снахите и зетьовете. Ако общуването е неизбежно, то спазвайте един съвет: ”Бъдете по-дебелокожи през днешния ден! ” 

Уязвими са кожата и костите, злобен мехур. Сериозни последици може да има натоварването на костите, изключително на коленете. Противопоказни са всички интервенции на зъбите, ставите и жлъчката. 

Луната минава на луфт от 19:41ч до 21:46ч. Нищо значимо да не се подхваща.

Луната влиза в символ Водолей в 21:46ч. 

Лунен календар: Продължава 13 лунен ден до 20:01ч

Денят е  мистериозен и тайнствен. В него се отваря врата сред земята и небето, постъпват такива галактически трептения, които удобно въздействат върху креативната сила. 

Като цяло към всичко би трябвало да се отнасяте с нужното внимание и съвестност. Може доста да научите от хората, вслушвайки се в техните препоръки. 

Този лунен ден е предопределен да се работи над грешките и да се поправят. Неблагоприятно време за съществени каузи и всевъзможни инициативи, само че уместно време да завършвате започнатото. 

Много положително време за работа и образование в група. Всичко обвързвано с образованието ще сложи солидна основа за бъдещето ви. Работният ден би трябвало да бъде ориентиран към възстановяване, доусъвършенстване,  корекции.

В 13 лунен ден могат да се повторят някои остарели обстановки от предишното, хора и събития от предишното да се завърнат, може би в леко изменена форма. Не се изненадвайте, в случай че внезапно, без явна причина някой бивш/а се появи на хоризонта. Много е евентуално да срещнете тези, с които в миналото сте се разделили и то не по най-хубавият метод.

Ако във вашето обграждане има хора и след другарство с тях ви остават неприятни усеща, получавате възприятие на непълноценност, главоболие, стартирате да изпадате в меланхолия, това е идеалният миг да скъсате с тези връзки и да продължите напред. Добре е също да се въздържате от нови запознанства и контакти.

В този ден настъпват процеси на подмладяване на организма. Употребявайте повече храна, съдържаща потребни субстанции - тя ще бъде изцяло усвоена. 

Сексът в този лунен ден би трябвало да бъде деен и новаторски - най-подходящото време за цялостно асимилиране на нови полови техники и пози. Ако авансово се чувствате изтощени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, тъй като ще навредите на здравето си. 

Може да се подстригвате, само че не ходете във фризьорски салон, а го направете  вкъщи независимо. Не поверявайте своята сила даже в ръцете на непосредствен човек. Косите ви в този момент одобряват и отдават сила, по тази причина е по-добре да я запазите за себе си.

Следва 14 лунен ден от 20:01ч на 10 август до 20:45ч на 11 август

Слънчев календар –23 безоблачен ден - Денят е подобаващ за благородни инициативи. Не оставайте без работа, а непрекъснато бъдете заети с нещо. Подходящо за обществени мероприятия. Благоприятно въздействие върху човек може да окаже общуването му с разнообразни животни. Не се предлага да купувате нови движимости, тъй като бързо ще овехтеят.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР