Луната е в знак Козирог до 10:37ч на 17 октомври.Добре

...
Луната е в знак Козирог до 10:37ч на 17 октомври.Добре
Коментари Харесай

Ден на промените. Време за втори шанс

Луната е в символ Козирог до 10:37ч на 17 октомври.

Добре се удава съответна работа, изискваща  системност и рационално мислене. В своите действия и решения, хората се управляват извънредно от логиката, здравия смисъл и целесъобразността. Нараства възприятието за дълг и отговорност. Мислите са устремени към практическата страна на нещата. Може да се ускори възприятието за самота. Не би трябвало да се поемат бъдещи отговорности. Дела изискващи креативен метод, би трябвало да се отсрочат за друго време, написа novini.bg.

Уязвими са кожата, ставите, гръбначният дирек и жлъчният мехур. Да не се посещават в този момент чакръкчии. Може да си позволите някое гастрономично излишество - стомаха без труд ще се оправи с него. Ако не е неотложно и незабавно, добре е да отложите визитата си при ортодонт.

Хронология на лунните дни:

8 лунен ден, който стартира от 13:48чна 15 октомври и продължава до 14:36ч на 16 октомври.

Ден на измененията. Време за втори късмет. Може да възродите старите планове. В този ден могат да зародят нерешени проблеми, непредвидени събития или да припомнят за себе си остарели каузи, по тази причина е значимо бързо да съумеете да решавате обстановките. Не би трябвало да им се оставя време за развиване.

Енергията на деня носи напрежение. В работата и бизнеса е допустимо да изпитате стрес. Отношенията в колектива могат да бъдат нестабилни. Настроението е изменчиво. Не бива да се сплетничи, нито да се злослови в този ден. Даже най-малките разногласия би трябвало да съумеете да изгладите, тъй като от тях може да се получи сериозен спор. За огромните парични потоци, времето е неподходящо, по-добре е да се вземат решение дребните въпроси.

Време за обновяване, ликвидиране, преход в ново качество. Добре  е да се очистите от всичко ненужно: тялото - от токсини, дома от ненужни и остарели движимости, завършек на нездравословни връзки. Често става неточност с диагнозите.

9 лунен ден стартира от 14:36ч на 16 октомври и продължава до 15:18ч на 17 октомври.

Време на енергиен поврат. Може да имате проблеми със здравето или спад на виталната сила. Сега вашият организъм е безусловно беззащитен, защото се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е подготвен за съществено натоварване.

В страстите се следи въздържаност, равнодушие, непоносимост към непознатите дефекти, подозрителност. Да се лимитират контактите с други хора и да се заобикалят разногласия. Могат да се проявят вашите недостатъци. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с силата на любовта и всеопрощението.

Добре е да се въздържате от енергични физически извършения, масаж, посещаване на сауна. Изчистващата баня ще е единствено от изгода. Разтоварващ ден. Да се заобикаля преяждането. Очистване на пространствата физически и енергийно. Всякакви очистителни процедури в този интервал са потребни.

Секс  - В девети лунен ден е добре да се въздържате от полови връзки. Жените би трябвало да бъдат доста деликатни, да се пазят от обезчестяване, защото мъжете в този ден са доста податливи на експанзия и необуздани полови стремежи.

Подстригване то по-добре отложете.

Сънища , които предстоят(вижте времето) ще покажат какви спорове съществуват на подсъзнателно равнище, указват вътрешният прикрит спор и неговият темперамент. Всичко, което се яви в съня има отношение към вашата карма. През нощта могат да се явят кошмари и мъчителни съновидения.

Днес е 30 безоблачен ден  – Подхождайте към всяко дело креативен и с ентусиазъм. Време за съществени избори, за довеждане докрай на старите каузи, само че да не се стартират нови. Необходимо е да се очистите от всичко остаряло и ненужно. Следете за своите мисли, по-малко говорете, дръжте под надзор страстите. Старайте се да бъдете повече на ярко, даже като спите е хубаво да има леко зарево.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР