Луната е в знак Козирог до 02:40ч на 7 март

...
Луната е в знак Козирог до 02:40ч на 7 март
Коментари Харесай

За деня са характерни емоционална нестабилност и честа смяна в настроенията

Луната е в символ Козирог до 02:40ч на 7 март

Земната буря прави прочувственият декор в този интервал един от най-стабилните. Луната ни прави резервирани и по-малко прочувствени. Звездно време за практичните и рационални хора, само че неуместно за сантименталните. Разумът, целесъобразността и практичността излизат преди всичко. Вниманието напълно е ориентирано към материалната страна на живота. Характерни са логическото мислене, способността да се възнамерява всичко, виновното отношение. Добре е всяко нещо да се слага на мястото му, да се заобикаля всевъзможен хаос. Общуването с по-старото потомство, когато Луната се намира в Козирог, надалеч не е най-идеалното. Младите фамилии да се държат по-надалеч от своите родители. 

Добър ден за разчистване, ремонт, пренареждане на мебели. Ако е допустимо, по-добре е извършването на покупки да се трансферира в различен ден. Можете да отделите доста време и старания, само че мъчно ще можете да спрете избора си на нещо съответно. Добър ден за закупуване на аксесоари за баня.

Опасността от настинки се усилва, значимо е да се обличате топло, да не измръзвате. Хроничните болести, свързани с възрастта могат да се влошат, изключително при костите, ставите, коленете. Уязвими: злобен мехур, кожа, пищялите, прасците, глезените, не ги напрягайте доста, съществени последици може да има при натоварването на ставите, изключително на коленете. Противопоказни са всички интервенции на зъбите и жлъчката.

Луната минава на луфт след 21:36ч до 02:40ч на 7 март.

Лунен календар:  26 лунен ден от 04:41ч на 6 март до 05:27ч на 7 март

Това е един от рисковите и сериозни дни, през който хората са предразположени повече към спорове. Контактите в този ден би трябвало да бъдат лимитирани допустимо най-вече, общувайте единствено когато е належащо или с най-надеждните хора. Избягвайте паниката в извършването на покупки, клюките. По-добре е да спестите пари - има заплаха да ги пропилеете или загубите. 

Добре е да се съблюдава златната среда в прочувствен проект, защото за деня е присъща прочувствена неустойчивост, честа промяна в настроенията, водещи до разногласия, спорове и кавги. Особено деликатни да бъдат водачите. Възможни повреди, стълкновения по пътищата и други неприятности чакат тези, които не са внимателни и благоразумни. Отнасяйте се към всичко ставащо с известна доза подигравка и каквото и да става, не губете възприятието си за комизъм. Благоприятно за посещаване на черква или храм.

Сега хората са склонни към безгрижно държание, да прахосват пари напразно, да вършат ненужни покупки. Нараства заплахата от обири и загуби. Трябва да бъдете оптимално съществени и деликатни. 

През този ден не е добре да предприемате и да стартирате нищо, защото всичко ще донесе по-скоро загуби и щета. Не се предлага физическо натоварване. Не би трябвало да изразходвате силата си на вятъра, по тази причина се предлага да се въздържате от дейни дейности, повече време да почивате и да не хабите силите си. 

Колкото е по-проста храната на деня, толкоз по-добре. Може да се организира недояждане. В двадесет и шести лунен ден е добре да се изключи месото, само че в случай че ви е мъчно, можете да консумирате риба, яйца, морски блага и гъби.

Сега е противопоказен секса.

Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да докара до сриване на вътрешната сила и до депресии.

Сънищата през днешния ден имат отношение към значими решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари – значи просветление на заплетени обстановки. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката персона, изплуват от подсъзнанието. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР