Луната e в знак Дева, където ще остане до 00:04ч

...
Луната e в знак Дева, където ще остане до 00:04ч
Коментари Харесай

Ден, в който се събуждат най-негативните емоции у човек

Луната e в символ Дева, където ще остане до 00:04ч на 23 януари.

В дните на Девата хората стават практични, рационални и педантични. В тези дни дребните неща наподобяват доста значими и е доста елементарно да се карате за нелепости, които не си заслужават внимание. В същото време Луната в Дева ни прави по-отговорни и дисциплинирани. По-лесно се извършва работа, която изисква огромна точност на дейностите, внимателност и централизация. В дните на Девата е по-добре да не се стремите към огромни планове и рискови стъпки. Сега по-лесно ще се справите с трудоемка, досадна и монотонна работа, в сравнение с други дни. Уязвими са кожата, нервната система и целия стомашно-чревен тракт без правото черво.

Лунен календар: продължава 19 лунен ден до 20:58ч

Неблагоприятен ден. Свързан е със справедливостта, честността и въздаянието на предишните грехове. Днес се разсънват най-негативните страсти, които могат да донесат чувство за паника и да провокират прочувствен срив. Съзнанието е замъглено. Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всевъзможни внушения и изкушения. Внимавайте и се пазете да не изпаднете под непознато въздействие. Днес елементарно се изпада в заблуждения и се вършат неточности. Новите планове и хрумвания, които се появят в този ден са сексапил и заблуда - те са неосъществими. Препоръчва се добре да обмислите своите дейности и действия и тогава чак да действате. Доверявайте се единствено на тествани източници или в случай че сте уверени в тях. Не е уместно време да се сменя местоработата или сферата на деяние. Ученето изисква висока централизация.

Тежък интервал за бизнес. Не се предлагат настоятелен срещи и подписване на контракти, сключване на документи. Да не се стартира нищо ново. По-късно ще приключи с неуспех. Отложете финансовите каузи и интервенции с недвижима благосъстоятелност. Дейните и дейните хора може да се занимават с нормалната и ежедневна работа, само че да се съблюдава деликатност, самообладание и доброжелателност. Сега е най-подходящо за прояви на благотворителност и алтруизъм, за щедрост, за правене на дарове.

Най-удобното време за отърваване от всичко остаряло и ненужно, от почистване на вехтории и ненужни движимости. Почистване на тялото и дома. Бъдете деликатни към отправените ви оферти, не се поддавайте на провокации и внушения. Дръжте се по-далеч от пияни хора, тяхното държание в този момент е непредсказуемо. Неблагоприятно време за пътешестване и промяна на ситуацията. Всяка болест проявена през днешния ден се нуждае от бърза реакция и като предписание медикаментозно лекуване. Тези заболявания не са тежки, само че са продължителни. Уязвими са апендикса и червата. Не бива да се подстригват коси и да се режат нокти.

Отдайте желание на уединението, защото в този ден елементарно се основават спорове и може да развалите връзките си. Бъдете вежливи и внимателни с сътрудниците си. Не е уместно за нови запознанства, които могат да донесат тежки последици в бъдеще. Общуването ще бъде мъчно. Сексът е добре да се заобикаля.

Следва 20 лунен ден от 20:58ч на 21 януари до 22:05ч на 22 януари

Слънчев календар – 7 безоблачен ден (от изгрев до изгрев) – Денят е удобен за всички съществени каузи, които авансово са добре премислени. Може да се възнамерява бъдещето, да се намерения за по-далечни вероятности. Добре е за креативен каузи, да се радостните и да пеете. Не бива да бъдете мрачни в този ден.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР