Луната е в знак Дева до 21:57ч на 17 септември

...
Луната е в знак Дева до 21:57ч на 17 септември
Коментари Харесай

Бъдете внимателни – опасно време!

Луната е в символ Дева до 21:57ч на 17 септември

Луна в Дева - знак на интелекта и практичността. Девата стабилизира изменчивото въздействие на Луната. Хората като цяло стават по-практични, рационални и трезво мислещи. Най-доброто време за решение на всекидневните проблеми. Ключови думи са отговорност, порядък, дисциплинираност. Вниманието се концентрира върху настоящите задания. Човек през този интервал е срамежлив и оттеглен в държанието си. Заедно с това става много сериозен. Възниква предпочитание да се меси в работите на другите без да го молят. Може да се появят търкания с близките.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, заради което се предлага щадяща диета. Проблемите с храненето и здравето излизат на напред във времето. Повишава се заплахата от хранителни отравяния. Алкохолът в този интервал работи като киселина и мощно поврежда нервната система.

29 лунен ден от 05:25ч на 16 септември до 06:43ч на 17 септември

Един от най-тежкитe дни на месеца. Лунният календар го дефинира като демонски. В този ден се засилват тъмните сили на астрално ниво.

Това е най-неблагоприятното време за бизнес. Не би трябвало да се подхваща нищо значимо. Да не се подписват договори, контракти, да не се подписват покупко-продажби, да не се одобряват нови чиновници във компанията, договарянията също би трябвало да се изключат. Началниците да се въздържат от правене на забележки на личния състав. Да не се предизвикат спорове. В връзките с сътрудниците съблюдавайте непоколебим неутралитет.

Не би трябвало да се стартира нищо ново, а още по-добре да не се възнамерява нищо и да не се вземат значими решения. Въобще, старайте се да се занимавате единствено с най-необходимото. Бъдете деликатни, не се поддавайте на илюзии, измами и страховете си. Избягвайте пътувания, тъй като има възможност от повреди и непредвидени рискове.

Не правете огромни покупки. Влагайки пари, рискувате всичко да отиде напразно. Купените движимости ще се окажат безполезни и ненужни. В този ден не се занимавайте с нищо друго с изключение на с нормални и нужни битови и житейски цели. Избягвайте всеобщи мероприятия.

Препоръчва се ликвидиране на физическото тяло и шлаките. Домът се почиства с огън (обикаляне със свещ), благовония. Да се заобикаля мътна вода и тъмни места. Не носете в себе си произведения от рог и кости. Да се заобикаля месото. Болестите почнали в този лунен ден са едни от най-страшните.

Отношенията са напрегнати. Да се заобикалят изяснявания на връзки, влизане в разногласия и спорове. Най-добре е всички в фамилията да се заемат с потребни каузи и да се стремят към усамотение. Стремете се към положителни действия. С подрастващото потомство бъдете деликатни и гледайте да не ги докарате до неспокойствие, защото в този момент са доста лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да зародят и с по-възрастни хора. Освен, че е належащо е да се въздържате от отрицателни страсти, добре е да се простят всички обиди, не преживявайте нищо вътре в себе си. В този ден е добре да избягвате подправените връзки и контакти.

Секс не се предлага. Интимните връзки водят постоянно до разправии, обиди и болести по сексуален път.

Добре е на всички места да е ярко. Освен електричеството е добре да има запалени свещи, да се осветява всяка мрачно ъгълче.

Молитвата може да ви помогне да очистите вътрешното си пространство, когато се чувствате комплицирани, нерешителни и не знаете по кой път да поемете. Молитвата е метод, посредством който се предаваш, молиш за помощ и се отваряш, с цел да получиш поддръжка.

30 безоблачен ден – Подхождайте към всяко дело креативен и с ентусиазъм. Време за съществени избори, за довеждане докрай на старите каузи, само че да не се стартират нови. Хубаво е да прекарате повече време в фамилен кръг, измежду близки хора и по-малко измежду странични. Следете за своите мисли - по-малко говорете и дръжте под надзор страстите. Старайте се да бъдете повече на ярко, даже като спите е хубаво да има лека светлина, леко зарево.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР