Луната е в знак Дева до 21:50 на 16 декември Период

...
Луната е в знак Дева до 21:50 на 16 декември
Период
Коментари Харесай

Ден на висшата небесна мъдрост


Луната е в символ Дева до 21:50 на 16 декември

Период благоприятстващ практическата реализация на замислите. Хората се настройват на делова вълна и се концентрират върху съответни цели, стават по-практични, рационални и трезво мислещи. Проявява се точност и блян към съвършенство, повече сдържаност и аналитично мислене. Добро време за решение на всекидневни проблеми.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, заради което се предлага щадяща диета. В никакъв случай в този момент не правете разчистване на червата.

Лунен календар:  продължава 22 лунен ден до 23:42ч

Ден на висшата небесна мъдрост. Негов знак е слонът Ганеша. Добър ден за приемане на познания, само че и за тяхното предаване, както и скъпия опит. Пред човек се откриват нови благоприятни условия, по тази причина би трябвало да бъдете отворени и възприемащи. Някои езотерици съпоставят този лунен ден като „ златният ключ ”. Полезната информация може да пристигна отвред – в рейса, от радио и телевизия, инцидентно дочут диалог и така нататък

Време, когато пред човек се откриват необятни вероятности за постигане до щастието и от които е нужно да се възползвате. Необходимо е да видите позитивната страна на всичко, което се случва с вас. Добър ден за медитация върху сакрални знаци, мандали, карти таро. Четенето на свещени книги могат да ви разкрият нов смисъл.

Добре е да деянията своята благотворителност и милосърдие, да извършите подарък на някого.

Днес е належащо да дишате доста чист въздух. Ако не можете да сте на открито, по-често проветрявайте пространствата.

Препоръчва се да се посвети деня на дома и домашната работа. Бъдете великодушни във връзка с децата. Пазете си нервите и здравето.

Не би трябвало да се рискува, тъй като това може да повлече след себе си доста непредсказуеми и неуправляеми събития.

Не би трябвало да се претоварвате физически и прочувствено. Избягвайте непотребното обременяване със разногласия и спорове.

Не би трябвало да се подхваща нищо ново, никакви дейности, от които да очаквате триумф или приятност.

Единственият лунен ден, в който използването на сладко е желателна и се приветства. Употребявайте повече зеленчуци, въобще растителна храна в огромни количества. Заболявания появили се през днешния ден са много рискови.

Благоприятно е за покупки на облекла и декорации, за неща доставящи наслаждение.

Сънища – Символите в съня ви ще ви оказват помощ да разберете в коя част от своята Душа би трябвало да внесете светлина и наслада, къде непрекъснато допускате неточности и кое ви пречи да усетите пълноценно насладата от битието.

Следва 23 лунен ден от 23:42ч на 15 декември до 00:46ч на 17 декември

Слънчев календар – 30 безоблачен ден – Подхождайте към всяко дело креативен и с ентусиазъм. Време за съществени избори, за довеждане докрай на старите каузи, само че да не се стартират нови. Подходящо за значими мероприятия и за всичко, към което се отнасяте съществено.

Хубаво е да прекарате повече време измежду фамилията, измежду близки хора и по-малко измежду странични. Следете за своите мисли - по-малко говорете и дръжте под надзор страстите. Старайте се да бъдете повече на ярко, даже като спите е добре да има лека светлина, леко зарево.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР