Луната e в знак Близнаци от 06:12ч, където ще остане

...
Луната e в знак Близнаци от 06:12ч, където ще остане
Коментари Харесай

Астропрогноза: Неблагоприятно време за всякакви покупки

Луната e в символ Близнаци от 06:12ч, където ще остане до 08:39ч на 25 ноември.

Засилват се екстровертните качества, хората стават по-активни, по разговорливи, само че и по склонни да изтърван това, което не е за казване. Добре е през този интервал да проведете “разузнаване на непозната територия ”. Новата или погрешно разбраната информация ще ви докара до неправилни заключения. Тези дни са удобни за интелектуалците, публицистите. Най-доброто време за връзка, за изложение на мнение. Провеждат се доста повече полемики, пътешестване, телефонни диалози. В такива дни мъчно се стои на едно място, написа novini.bg.

Уязвими са дихателната и нервната система, плещите и ръцете - да не се претрупват с работа. За предпочитане е да се заобикалят непроветрени пространства и да не се пуши. Благоприятно е за водни процедури и за биоенергийно лекуване.

Пълнолуние в 07:40ч в символ Близнаци . Пълнолунието е в площ към Марс и съпротива с Юпитер. Противоречията, които са се основали в предходния интервал, в този момент ще се изострят и могат да стигнат до краен лимит. Може да бъдат и краткотрайни нови спорове. Подходящо време да се освободите от подправени връзки или остарели полезности. Не се доверявайте на получената информация преди са сте я ревизирали, тя може да е погрешна. Пазете добре тайните както своите, по този начин и непознатите. Бъдете доста деликатни, когато шофирате, ускорява се заплахата от повреди, пътни произшествия и злополуки. По-засегнати ще бъдат Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.

Хронология на лунните дни:

Доминиращ 16 лунен ден, който стартира от 16:53ч на 22 ноември и продължава до 17:31ч на 23 ноември.

Това е един ярък и съразмерен ден, в който също би трябвало да се заобикалят разногласия, рецензии, прояви на всякаква настъпателност и фамилиарност в държанието. Това в следствие може да се отрази на здравето, защото астралната сила е в крах. Нужно е човек да се освободи от всевъзможни непотребни пристрастености. Ако той живее в сходство с силата на 16 лунен ден, то ще се радва на живота.

Нараства влечението към хубостта и изкуството. Общуването с близки другари носи същинско наслаждение. Добре е да се приключват стартирани каузи, да се връщат задължения, да се помирявате с хората, да си простите и да възстановявате връзки. В този лунен ден се предлага да поддържате връзка и да се помолите на вашите ангели-пазители.

Ако облеклата се замърсят, даже едно петънце да стане, това е симптом за духовна нечистотия. Болестите на този лунен ден имат психическа природа. Лечението се прави единствено с психотерапия и самовнушение.

Не е уместно за подкастряне и за полови връзки. Това е ден за отдих във всевъзможен смисъл.

Неблагоприятно време за всевъзможни покупки. Няма да забележете нещо значимо, някой прикрит недостатък по отношение на покупката и след това може да съжалявате, че сте я купили.

Следва 17 лунен ден, който стартира от 17:31ч на 23 ноември и продължава до 18:17ч на 24 ноември.

Това е ден на реализиране на вътрешна независимост, наслада от съществуването, постигане до идеалната обич. Счита се, че този ден е обвързван със Слънцето. Ден, в който би трябвало да бъдете великодушни, да доставяте наслада на децата и да не им отказвате нищо.

На този ден е добре да разкриете от себе си най-хубавите си страни, да покажете обич към живота и всичко, което ви заобикаля, да се радвате всяка минута, да давате топлота и деликатност на другите.

Днес е 8 безоблачен ден  – Този ден е като " бял лист ", в който започваме да пишем близкото си бъдеще.  Бъдете подготвени за непредвидени неща. Проблемите стартират да намират своето ненадейно решение. Добре е нищо да не се възнамерява. Плановете може да се объркат, по тази причина живейте свободно и без значение, а не по разписание. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР