Луната е в знак Близнаци, където ще остане до 17:28ч

...
Луната е в знак Близнаци, където ще остане до 17:28ч
Коментари Харесай

Астропрогноза: Не започвайте нищо ново, докато не завършите старите дела

Луната е в символ Близнаци, където ще остане до 17:28ч на 20 април. В такива дни хората изпитват прилив от сила и предпочитание да се работи интензивно. Интелектуалните потребности са по-важни от практичните умозаключения. Хората са склонни към лековерие, недообмислени изявления и бързи решения, непотребна приказливост. Губи се доста време за празни диалози, безсмислени действия и пари за ненужни движимости. Нараства потребността от промяна на ситуацията и нови усещания. Хората елементарно се поддават на въздействие от разнообразни страни. Необходимо е да се справите с мимолетните импулси, с цел да избегнете неточности. Подходящо за другарство, завързване на нови връзки, продан на информация, краткотрайни неща.

Уязвими са раменният пояс, елементарно се хваща настинка в белите дробове, да не се претрупва нервната система. Добре е да се вземат медикаменти за черния дроб. Избягвайте да пушите и да стоите дълго в непроветрени пространства. Не се учудвайте, в случай че не се почувствате добре по-късно.

В 17:11ч Луната прави квадрат към Нептун, което усилва мечтателността, разсеяността, сънливостта. В такова положение елементарно можете да се окажете под нечие въздействие, по тази причина избягвайте напористите хора. Ако изпитвате душевна незадоволеност, то тя ще ви докара до паника, безпокойствие, горест. При подобен случай се съберете в приятната компания на близки другари и няма да ви е толкоз самотно, направете нещо, което да ви е прелестно. Полезно е да слушате музика. Това оказва целебно влияние, снема психическото напрежение.

5 лунен ден стартира от 09:09ч и продължава до 09:58ч на идващия ден.

“Осъществяване” Един от най-отговорните дни, само че също по този начин носи позитивно въодушевление. Ако можете да извършите нещо значително в своя живот, то проверете своите благоприятни условия и заложете фундамента тъкмо през днешния ден. Символ на деня е Еднорога, обозначаващ честност към правилата и дълга, отстояване на своето мнение. В този ден всичко ще ви се удава, в случай че деянията креативна интензивност и се стремите да достигнете задачите си. Прекрасно време за асимилиране на познания. На юристите в този ден ще им върви и те без труд ще печелят правосъдните процеси. За нарушителите денят е неподходящ, бързо се разкриват всички мошеничества. Благоприятно време за решителните и смелите хора. Не започвайте нищо ново, до момента в който не завършите старите каузи. Ако сте лековерен човек, то денят ще ви премине мъчно.

Добре е в този ден да се пътува или да си поплачете. По този метод се изчиствате. Постарайте се нищо да не губите в този ден, тъй като повече в никакъв случай няма да се върне.

Здраве - Петият лунен ден е ден на единството на материалното и духовното. Днес процесът на превръщане на храната в сила е доста деен. Може даже да разсъни свиреп вкус. Бъдете деликатни! Днес е належащо да се яде с мозъка. Този ден е предопределен да запълни силата, която ни липсва. Цялата погълната храна изгаря без излишък в организма. Може да се водите от инстинктите си. Противопоказна е месната храна, само че не би трябвало да гладувате. Ако ви влече към месото, това демонстрира, че у вас живее див звяр. Ако ви се появят киселини или ви се повръща, това значи, че някъде бъркате и Луната не ви дава своето снизхождение.

Отношения – Добре е да се отдели повече внимание на духовната страна на връзките сред членовете на фамилията. Създайте към себе си удобна атмосфера. Не бъдете сприхави и нападателни във връзка с околните хора.

Сексът в този лунен ден има лечебна мощ, в случай че се употребява вярно. Той може да помогне за снемането на насъбраното напрежение, да ви отпусне и направи по-спокойни. Ще почувствате прилив на положителна сила. Не експериментирайте с нови места и пози. Избраните позиции би трябвало да бъдат лесни и комфортни за двамата сътрудници. Колкото по-малко се напрягате, толкоз по-голямо наслаждение ще получите. Сега в енергийната конструкция на човек стават всякакви промени и не би трябвало да им се пречи.

Бизнес – Нови каузи не започвайте. Преговорите няма да ви се отдадат. Финансовите въпроси и интервенции с недвижима благосъстоятелност е добре да отложите. Единствено може да се разплатите с задълженията си. С началството в пререкания е добре да не се влиза. Да търсите взаимни отстъпки от сътрудници и сътрудници в този момент е неефикасно. Най-добре е да планирате новите дейности.

Подстрижка – Най-доброто време за посещаване на коафьор. Съществува вярване, че в случай че в 5 лунен ден подстрижете косите си, то в близко време ще ви сполети финансов шанс.

Покупки – Може да купувате всичко, каквото ви се желае – от най-малкото до най-голямото, от битова техника, до детски играчки. Ако купите облекла или обувки, то ще ги носите дълго.

Сънищата – Образите на вашите съновидения носят значима информация. Указват вътрешните процеси на изменение – дали се движите стремглаво напред или бягате по безконечен кръг. Получената информация се отнася освен за 5-ти лунен ден, само че за целия лунен месец. Всички приятни и хубави сънища в този лунен ден постоянно се сбъдват, а неприятните – по-често носят предизвестия, само че в никакъв случай не се осъществят в директен смисъл, обаче се нуждаят от вярно пояснение.

Ако ви се присъни, че плачете на сън, това може да се одобри като добър знак и индикатор, че вашият организъм се почиства и изпълва с нови положителни сили. Също по този начин добър знак е да пътувате на сън.

Ако сънят ви е бил противен, разстройващ, обърнете внимание на своето здраве!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР