Луната е в знак Близнаци и се движи на празен

...
Луната е в знак Близнаци и се движи на празен
Коментари Харесай

Енергиен спад обхваща всички страни на човешкия живот

Луната е в символ Близнаци и се движи на луфт от 08:15ч до 09:50ч.

В 09:50ч Луната минава в символ Рак, където ще остане до 22:10ч на 11 декември

Луната прави настроението изменчиво и несигурно, потапя ни във вътрешния ни свят, прави ни чувствителни и елементарно раними. Нашите вътрешни прекарвания стават по-важни от протичащото се във външния свят. Силата, която господства в този интервал, постоянно потиска самочувствието и води до безпокойствие. Не е най-хубавото време за взимане на решения и недомислени дейности. Нужна ни е удобна конюнктура. Сега е най-хубавото време да създадем уют вкъщи. Подходящо време, което би трябвало да отделим за занимания със фамилията, дома и за грижи за околните хора.

Увеличава се чувствителността на стомаха и черния дроб, тъй че в тези дни би трябвало да бъдете извънредно деликатни към храната.

Лунен календар:  продължава 16 лунен ден до 17:37ч

Светъл, чист и миротворчески ден. Установява се  равновесие и естетика сред физическото и астралното тяло. Нужно е човек да се освободи от всевъзможни непотребни пристрастености.  Ако съумее да живее в сходство с силата на 16 лунен ден, тогава ще се радва на живота. Ако успее да отхвърли от себе си всички нисши инстинкти - завист, злоба, празно любознание, злопаметност, в случай че не е прекомерно прибързан и деен (защото денят изисква пасивност) - той ще придобие мъдрост и успокоение, ще стартира дългия път на нанагорнище по духовната стълбица и ще има непрекъсната връзка със своите ангели-хранители. Твърде бързите дейности и интензивност пораждат произшествия в живота. Добре е във всичко да се търси златната среда.

Денят не се отличава с интензивност, способства тихата и спокойна атмосфера. Вселената предлага нищо да не се подхваща. Колкото и да се стараете, особени резултати няма да постигнете. Общият енергиен спад обгръща всички страни на човешкия живот. Получава се нещо като „ мъртъв интервал ”.

Постарайте се да бъдете тихи и кротки, не започвайте да изяснявате връзки с никого. В този ден не би трябвало да се крещи и да се държите безогледно. Изисква се успокоение. Не бива да се нарушава хармонията на деня, каквото и да се случва. В никакъв случай не се дръжте предизвикателно и тогава денят ще бъде за вас доста удобен.

Ако се замърсят облеклата, даже едно петънце да се появи, това е симптом за духовна нечистотия. Болестите на този лунен ден имат психическа природа.

Не е уместно за покупки, подстрижка и за полови връзки. Това е ден за отдих във всевъзможен смисъл.

Следва 17 лунен ден от 17:37ч на 9 декември до 18730ч на 10 декември

Слънчев календар – 24 безоблачен ден – Необходимо е да се въздържате от всевъзможни прояви на яд, да не влизате в борба. Не се поддавайте на провокации, не се дръжте и вие жестоко и невъзпитано. Старайте се към вас да има доста светлина, избягвайте тъмните места и пространства.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР