Луната е в знак Близнаци до 20:15ч до 15 юли. Ден

...
Луната е в знак Близнаци до 20:15ч до 15 юли.
Ден
Коментари Харесай

Още един конфликтен и критичен ден

Луната е в символ Близнаци до 20:15ч до 15 юли.

Ден в Близнаци е доста изменчив и разтревожен заради въздушната буря, която го ръководи.

Появяват се доста хрумвания, проекти в главите ни, само че не ги следваме до дъно. Има наклонност да се вършат доста неща едновременно, страстите са непостоянни, склонни сме да бъдем любопитни. Не се изненадвайте, в случай че през днешния ден говорите с часове по телефона, потребността от връзка е засилена.

Може да се почувствате прекомерно прочувствени и импулсивни, склонни към лекомислени и повърхностни действия и непредвидените решения. Много значимо да има самоконтрол.

Луната в Близнаци засягат раменете, гърба, ръцете, ръцете, плешките, ключиците, белите дробове и бронхите. Каквото и да извършите положително за тези елементи на тялото, през днешния ден ще има двоен резултат. От маникюр е добре да се откажете.

Лунен календар: 26 лунен ден от 02:45ч на 14 юли до 03:25ч на 15 юли

Това е един от рисковите и сериозни дни, през който хората са предразположени повече към спорове. За деня е присъща прочувствена неустойчивост, честа промяна в настроенията, което води до разногласия, разправии и кавги. Особено деликатни да бъдат водачите. Възможни повреди, стълкновения по пътищата и други неприятности чакат тези, които не са внимателни.

Постарайте се да мислите единствено позитивно. Създадените през този ден мисли могат значително да повлияят на вашето бъдеще.

За бизнеса е рисков този интервал. За предпочитане е да се отсрочат финансовите интервенции, въздържайте се от подписване на покупко-продажби, контракти и всевъзможни търговски интервенции.

Счита се, че всички каузи, свързани с бизнеса в този ден са обречени на крах, дори, в случай че първоначално всичко да наподобява, че върви добре. В работните колективи могат да зародят също кавги и разногласия. Работата да бъде лека и да не изисква ненужно напрежение на силите.

Тежък интервал, когато би трябвало да съберете своите физически и духовни сили, да не се поддавате на никакви провокации и съблазни. Отнасяйте се към всичко протичащо се с известна доза подигравка и не губете възприятието си за комизъм.

Има заплаха да изразходвате силата си на вятъра. Затова се предлага да се въздържате от дейни дейности, да почивате повече и да не хабите на вятъра силите си.

Днес не си коства да предприемате и да стартирате нищо, защото всичко ще донесе единствено загуби и щета.

Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате деликатно с кого да поддържате връзка. Сега елементарно се прахосват пари напразно, вършат се ненужни покупки. Има огромна възможност от обири и загуби. Трябва да бъдете оптимално съществени и деликатни.

Не се предлага физическото натоварване. На тренировки и фитнес изпълнявайте единствено разхлабващи, разпускащи и стречинг извършения. Да се заобикалят задимените пространства.

По-добре е да се въздържате от полови занимания, защото те няма да могат да ви донесат предстоящото задоволство. Противопоказен е секса за еднополови връзки и за секс с непознати.

Подстригване не планирайте. Това може да докара до сриване на вътрешната сила и до депресии.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР