Луната е в знак Близнаци до 09:25ч на 11 март Луната

...
Луната е в знак Близнаци до 09:25ч на 11 март
Луната
Коментари Харесай

Днес кармата се разгръща

Луната е в символ Близнаци до 09:25ч на 11 март

Луната ускорява желанието за другарство, за основаване на нови контакти, за пътешестване, за проучване нови места, за научаване нови неща и информация. Внезапно могат да ви хрумнат разнообразни нови, забавни и необикновени хрумвания. Хората стават по-активни, по-отворени към нови усещания, по-любопитни и по-бъбриви. Емоциите са повърхностни. Дните на Близнаците са време за контакти, ексцентрични действия и непредвидени решения. Рутинната работа отегчава.

Уязвими са дихателната и нервната система, плещите и ръцете - да не се претрупват.

Луната е на луфт от 18:44ч до 09:25ч на 11 март.

Лунен календар: 9 лунен ден от 10:43ч на 10 март до 11:26ч на 11 март

Труден ден. Първият сериозен ден от лунния цикъл. През това време може да ви се коства, че не ви върви. Не правете проекти, не започвайте нови каузи. Отложете вземането на виновни решения. Постарайте се да не се занимавате с пари - не харчете, не вземайте и не давайте пари на заем. Постарайте се да не се срещате с хора, които не ви обичат и ви завиждат - елементарно могат да ви урочасат неприятните очи, защото вътрешната сила е отслабена. Използвайте техники за отбрана. Не осъществявайте нови запознанства.

Този ден носи по този начин нареченото „ разрастване ” на кармата. Или нейното излекуване. Това значи, че човешките ритми съответстват с ритмите на лунната сила - всичко, на което се пробвате да не обръщате внимание, да игнорирате, става явно. Нашето подсъзнание ни припомня за мъчителни проблеми, нерешени въпроси, забравени обещания, задължения, отрицателни страсти, потиснати усеща. Целия този негатив е заточен в нашето подсъзнание, с всички сили се пробва да се освободи, да се осъществя в живота ни причинявайки ни нови проблеми. За да предотвратите това да се случи, ще би трябвало да се върнете към това, което изисква завръщането ви: да завършите работата, да извършите обещанията, да се извините на афектираните.

Основното нещо - обърнете внимание на това, което се случва през днешния ден. Защото в 9-ти лунен ден няма съвпадения. Каквото и да се случва, то е увещание за това, което не сте създали или решили досега. Например, в случай че в границите на 9-ти лунен ден бъдете незаслужено афектирани, това значи, че в миналото сте обидили различен и сте наранили най-хубавите му усеща. Ако вашите претенции се сблъскат с безразличието на някого, значи вие сте останали безразлични към непознатия проблем преди. Ако през днешния ден се появи интерес да разширите хоризонтите си - можете да употребявате освободената сила. Просто вътре във вас се е освободило място за нещо ново и положително.

Всичко, което един път сте (или не сте) създали и сте не запомнили, в действителност, не изчезва на никое място. Да, съзнанието се пробва да се отърве от неприятните мемоари. В такива специфични дни - като днешния - подсъзнанието изтощено от тежкия и мрачен товар ни припомня за минали неприятности, задания и неточности. Така днешните проблеми са признаци. Както болката е симптом на болест: страдащият орган се пробва да притегли вниманието към себе си, алармира ни, че някои заболявания го изтезават.

Може да се проявят вашите недостатъци, да имате проблеми със здравето или спад на виталната сила. Сега вашият организъм е безусловно беззащитен, защото се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е подготвен за съществено натоварване. Време на енергиен поврат.

В връзките елементарно могат да се породят спорове. Денят не е подобаващ за първа среща. На запознанства зародили в този лунен ден също не би трябвало да се обръща внимание. Голяма е вероятността да срещнете любовта-илюзия, която няма да донесе нищо положително. В девети лунен ден е добре да се въздържате от полови връзки.

Слънчев календар – 25 безоблачен ден - Бъдете благи и състрадателни с близките. Може да помагате на нуждаещите се. Подходящ е за молебствия. Прекарайте повече време вкъщи, с децата, с домашните любимци. Хубаво е в този ден родителите да прекарат повече време с децата си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР