Луната e в знак Близнаци до 06:30ч на 22 май При

...
Луната e в знак Близнаци до 06:30ч на 22 май
При
Коментари Харесай

Да се избягват всякакви прояви на агресия и злонамереност

Луната e в символ Близнаци до 06:30ч на 22 май

При Луна в Близнаци в нас се ускорява желанието да поддържаме връзка, да сътворяваме нови контакти, да пътуваме, да изследваме нови места, да научаваме нова информация, да събираме последните вести и да споделяме усещания с другите. Внезапно могат да ви хрумнат разнообразни нови, забавни и необикновени хрумвания. Хората стават по-активни, по-отворени към нови усещания, по-любопитни и по-бъбриви. Емоциите са повърхностни. 

Дните на Близнаците са време за контакти, ексцентрични действия и непредвидени решения. Не се предлага рутинна работа. Увеличава се склонността към лекомислени и повърхностни действия и непредвидените решения. Необходим е повече самоконтрол. 

Уязвими са плещите, ръцете, пръстите на ръцете, раменете, нервната система, дробовете. От маникюр е добре да се откажете. 

Лунен календар: 3 лунен ден от 06:48ч на 21 май до 07:35ч на 22 май

Символ на деня е гепард готвещ се за скок. Този лунен ден има доста мощна сила. Поради това е доста значимо нашите желания да бъдат ориентирани към съзидателното русло, към творчеството. Добрите намерения ще донесат позитивни резултати. 

Да се заобикалят всевъзможни прояви на експанзия, недоверчивост, подмолни дейности, преднамереност. Повишената подозрителност също не трябва да се позволява. Не мислете и не пожелавайте зло на никого, тъй като вашият отрицателен подтик ще бъде обезателно предаден, само че той ще сътвори неприятности освен на този, към който е насочен, а преди всичко на вас самите. Отрицателните страсти, които изпитвате ще бъдат подкрепени и усилени неколкократно от силата на Луната. Меланхолиците ще станат по-уязвими и впечатлителни. 

Не би трябвало да сте бездейни. Енергията търси излаз да излезе. Третият лунен ден е отлично време за взимане на сложни решения. Що се отнася до финансовите въпроси, по-добре е да ги отложите за по-късно - огромен е риска от загуба.

Хората стават елементарно раздразнителни и бързо може да се разгневят. Проявете схващане към околните си и колегата си. Не е положително време за изясняване на връзки. Това е ден за битка за водачество. Девиза на това лунно денонощие е: най-много самообладание и успокоение. Добре е да се прояви толерантност, миролюбие и доброжелателност.

Отрицателните мисли би трябвало да бъдат трансформирани в позитивни. Добре е да се вършат физически извършения. Движете плещите, правете извършения за пъргавина на ставите. Ако с тях нещо не е наред, това демонстрира, че имате застой на астрална сила.

Сексът в този лунен ден би трябвало да бъде автентичен. Много уместно е да се прави някъде в необикновена конюнктура. Това ще придаде на любовните връзки нови безредици и ще разнообрази еротични усеща. 

Покупки – Да се вършат покупки е извънредно нежелателно. Но в случай че въпреки всичко решите да купувате нещо, то проверете неведнъж качеството на добития артикул, с цел да няма след това проблеми.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР